header

Foto over: Wikipedia.orgjente med skøyter

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

Åpent brev til herr Anders Magnus, NRKs reporter i USA.

Donald TrumpLederen for Kringkastingsrådet, Per Edgar Kokkvold, har uttalt at NRK ikke skal være nøytral i sin omtale av President Trump, men det kan jo virke overdrevet med denne stadige nedrakkingen og hetsen som statskanalen driver i forhold til Trump. Venstresiden i USA, som her i Europa og i bananstaten Norge, har aldri godtatt at Trump ble valgt til president. Disse gruppene har jo drevet regelrette borgerkrig-opptøyer i amerikanske byer på grunn av at deres representant ble vraket av velgerne. Og for dem gjelder tydeligvis demokratiet kun for dem selv!

Både under nominasjonsprosessen og etter at Trump ble innsatt har norske media og presse med NRK som førende kraft drevet sin egen anti-Trump kampanje. Opinionen i Norge har bare fått servert alt det negative og nedsettende, og seere, lyttere og lesere har selvfølgelig blitt fanget av det de har blitt fortalt av journalister og reportere. Dette har etter hvert blitt så daglige innslag at vi vet hver gang vi setter på en "nyhetssending" at nå vil det komme nedrakking av Trump.

Når Kokkvold mener at NRK ikke skal være nøytral i sin omtale av den amerikanske Presidenten så ligger det i dette at vi som betaler lisensen til statskanalen ikke får vite sannheten, men bare det negative som NRK mener skal farge våre holdninger til Trump. Er du stolt av en slik journalistikk, Anders Magnus?

Jeg forholder meg til at amerikanerne har valgt sin President selv om denne personen ikke var kandidaten til Vestens venstreekstremister og andre mediefolk. Jeg har ingen tillit til at vi gjennom NRK får vite annet enn det som jeg oppfatter som slarv mot mannen.

En annen ting som media drøvtygger på er denne påståtte innblandingen fra Russland i det amerikanske valget og at det var denne "innblandingen" som resulterte i at Trump ble valgt. Jeg tror amerikanske velgere vet like mye om Amerika og om ulike presidentkandidater som det russiske "interesser" måtte vite.

Her kan det jo også være interessant å merke seg at USA gjennom lange tider har påvirket valg både i Mellom- og Syd-Amerika for å få inn ledere som var lojale mot USA.

Denne stadige hetsen mot Trump og Russland synes etterhvert å gå over alle grenser, og den virker ikke til å øke tilliten til norske journalister og media generelt. For undertegnede er denne tilliten allerede langt under nullpunktet.

aasenNorvald Magnus Aasen
Askvoll, 28.8.2018

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Aktiviteter

aktivitet

Informasjon i Norheimsund
Fredag 11. januar 2019


FMI informerte på Nordmøre
Torsdag 3. januar 2019


Større informasjonskampanje er satt igang på Karmøy
Onsdag 12. desember 2018


Vellykkede FMI aksjoner
Onsdag 5. desember 2018


Flygeblad i Ålesund (m/film)
Fredag 2. november 2018

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 303 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015