header

Foto over: Wikipedia.orgjente med skøyter

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

trussel mot baardsenScreenshot.

Patrioten Ronny Bårdsen fra Vennesla er godt kjent for de fleste i det nasjonale miljøet i Norge. I tillegg til å være politisk aktivist driver han nettstedet Nordenstil.no der han selger bl.a. t-skjorter og gensere med nasjonale trykk og motiv. Det er det ikke alle som liker, noe som fikk en muhammedaner til å se rødt og i tillegg komme med drapstrusler mot Bårdsen:

«Fuck deg», «Din stygge gris fuck kristendom» og «Muslimer kan banke og drepe deg» var blant truslene Hamze Askar – som individet heter – framsatte mot Bårdsen gjennom en facebook-melding søndag 9. september. Det er også verdt å merke seg at denne Askar arbeider for Sykehusbarnehagen på Lillehammer.

Hvem vil vel ha en slik person til å passe på sine barn?

Ronny Bårdsen, og flere med ham, sendte inn en klage på Askar til Sykehusbarnehagen. Bårdsen fikk nesten umiddelbart svar tilbake fra styrer Gry Hanne Edvardsen der hun meddelte at Askar kom til å få sparken førstkommende mandag.

Kommentar fra FMI: Denne saken viser at det fremdeles er sunn fornuft igjen i det norske samfunn, både i offentlige og private institusjoner. At et fremmedelement som ikke skulle vært i Norge, som attpåtil fremsetter drapstrusler og nedverdigende karakteristikker mot nordmenn, og i tillegg arbeider med barn, er så pass grovt at det ikke kan gå ubemerket hen.

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Aktiviteter

aktivitet

Informasjon i Norheimsund
Fredag 11. januar 2019


FMI informerte på Nordmøre
Torsdag 3. januar 2019


Større informasjonskampanje er satt igang på Karmøy
Onsdag 12. desember 2018


Vellykkede FMI aksjoner
Onsdag 5. desember 2018


Flygeblad i Ålesund (m/film)
Fredag 2. november 2018

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 124 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015