header

Foto over: Wikipedia.orgpaaskeliljer 3

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

krf logo2017Ja, det må jo være lov til å undre seg på hva som holder på å skje i dette merkelige partiet, og som sjokkerer meg og som sikkert får mange av oss til bare å riste på hodet. For selvgodheten, dobbeltmoralen og skinnhelligheten har alltid hatt gode vekstvilkår innenfor KrF. Et parti som alltid har prøvd å ri to hester, men som alltid har gått galt. Der deres kristne tro heller er nokså laber, noe som også ligger i partinavnet, altså «Kristelig Folkeparti», der de forsøker så godt de kan å holde seg til litt "kristelighet" når det måtte passe. Men der de fornekter det hele, og der Judas Iskariot med sin 40 sølvpenger neppe kunne gjort det bedre. For det Hareide nå driver med, det må vel kunne regnes som noe av det største svik av aller verste sort en partileder har gjort? Der han holder på å dra KrF over til venstresiden. Og det bare ett år etter valget!

Uansett hvordan Hareide prøver å snakke dette sviket bort, så har han allerede ødelagt for både KrF og borgerlig side. Og med en skade som det vil ta lang tid å reparere. Nei, det er liten tvil om at dersom han ville partiet det beste, da burde han heller snarest melde seg ut av KrF og inn i Ap! Og det uten å lage til denne kunstige konflikten innenfor partiet, etterfulgt med sin personlige politiske kollaps, som unektelig vil komme i kjølvannet av hans vanvittige gambling om partiets sjel.

Dessverre så er denne Hareide ikke noe annet enn en liten puddel, ja et kunstig produkt av Kjell Magne Bondeviks mange krumspring. Og som ikke klarer å innrømme at uten Frp, så hadde han ALDRI kommet opp til å bli statsminister i Norge. Likevel er denne fyren så sleip at han begrunner Hareides valg til venstre, som noe han helhjertet støtter 100 %, da Frp er et parti han mener KrF ikke kan stole på! Hørt noe slikt? Men at Frp fikk ham inn i statsministerkontoret, ikke bare en gang, men to ganger, det er selvfølgelig noe denne sleipingen ikke vil snakke om.

At Bondevik mangler virkelighetsoppfatning er vel noe som forklarer det hele, der denne puddelen hans, partileder Hareide nå gjør det det rene selvmordet, ved å ta partiet til venstre og som også Bondevik har befalt. Der dette spillet er både helt uvirkelig og meget farlig. Ja der denne fhv. statsminister sitter som en annen sufflør og gir sine "gode råd" til en forvirret Hareide. Og som knapt nok henger med i virkeligheten, der han er fraværende og ikke så lite frustrert over sin "rådgiver" Bondevik. Denne sleipingen som kun har ett fokus, og det er å få Frp ut av regjering. Der han håper å få se KrF igjen ved kongens bord, sammen med Gudsfornektere, sosialister og kommunister. Kan det bli verre?

Og det i en tid der islam vinner fram i kongeriket, der alt er lagt til rette for dem, der våre uansvarlige politikere i samtlige partier, innbiller seg at alt vil gå så bra så bra, bare vi øser ut penger til disse som er kommet for å leve på NAV sine høye satser. Ja der livet er ufarlig, der vi alle er venner og godt forlikte med kos klapp og klem. En kan vel knapt nok ikke komme lenger vekk fra virkeligheten i dagens nokså skremmende tid?

Dersom KrF og Hareide hadde forstått sitt eget beste, så kunne de ha fått til en ny start, der partiet kunne blomstret. Og dersom de hadde vært en forsvarer av den kristne kulturarven, nasjonen, fedrelandet og tradisjonen som nordmenn flest kjenner som en del av sin identitet. I stedet omfavner de innvandring, islam, moskeer, utskifting av folket, splittelse, forvirring, fremmedgjøring, og bortkastet u-hjelp og enorme summer som går til fremmede som skal bosettes her. Samtidig som den kristne tro erstattes av islam, der KrF omfavner muslimene, mens de glemmer de kristne og de kristne verdier. Og de kverulerer og gjør seg kostbar i ett og alt. Nei, Hareide biter seg ikke i leppa for å trakassere både meningsfeller og motstandere, særlig oss innvandringsmotstandere. Sannheten er den at ledelsen i KrF har distansert seg fra velgerne og folket. Ja, gjort seg totalt uspiselig for alt og alle!

Deres håp om å komme tilbake er IKKE å gå sammen med sosialistene, men der dagens ledelse må fjernes umiddelbart, der Hareide må bli den første som må ut. Og der de velger en ny sterk og tydelig karismatisk leder, gjenskaper de kristne verdiene og tar tydelig avstand fra sine muslimske sympatier og tilnærmingen til denne farlige ideologien, forkledd som religion. Da kan de igjen få folkets sympati og tilliten tilbake fra velgerne! Dersom ikke, så venter slutten og en evig ørkenvandring, der alt av håp ikke lenger finnes for et parti som aldri hadde forstått sitt eget beste!

garfors 060914Amund Garfors
Narvik, 1.10.2018

Følg FMI på Twitter: https://twitter.com/FMInnvandring

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Aktiviteter

aktivitet

Flygeblad i Aure
Torsdag 9. mai 2019


Flygeblad i Ski
Torsdag 9. mai 2019


FMI i Molde og på Aukra
Onsdag 17. april 2019


FMIs aktivistar besøkte søre Sunnmøre
Tysdag 19. februar 2019


FMI aksjonerte i Gloppen
Søndag 10. februar 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 306 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015