header

Foto over: Wikipedia.orgpaaskeliljer 3

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

Ulrike MeinhofRøde Armé FraksjonUlrike Meinhof (bildet) tilhørte Røde Armé Fraksjon (Rote Armee Fraktion) som var en venstreekstrem terrororganisasjon som var aktiv i Vest-Tyskland på 1970-tallet og fram til begynnelsen av 1990-årene. Mange journalister og andre venstreaktivister sympatiserte med RAF. Bilder: Wikimedia Commons.

NRK bruker mine lisenspenger til å beskylde meg og mange andre nordmenn med ærlige meninger for å dele Breiviks holdninger som førte til hans udåd den 22. juli, med drap på mange mennesker og enorme ødeleggelser. Vi som vil verne om nasjonalstaten som vår slektsarv blir av dere kalt populistiske høyreekstreme!

Nå har de venstreekstreme holdt befolkningene i Norge og Vesten nede i et grep av frykt ved å trakassere de av oss som ikke deler venstresidens meninger og ønsker om multietniske konfliktsamfunn i fremtidens Europa.

Det kan virke som det er panikk i den venstreekstreme leir for at stadig flere av Vestens befolkninger vil reise seg mot den meningsundertrykkingen og tvangstrøyen som vi har levd under i snart 50 år – etter 1968.

De venstreekstreme har ikke minst gjennom kapringen av media, fremstilt seg selv som klodens eneste rettroende og hellige der alt er båret frem i "godhet" og "rettferdighet".

Torbjørn Harr, visstnok en slags skuespiller? uttalte i en samtale med Atle Bjurstrøm på Dagsrevyen den 10. oktober at Breivik satte inne for godt, mens hans holdninger lever videre blant de populistiske høyreekstreme. Hvorpå et samtykkende smil fra Bjurstrøm. Uttrykket høyrepopulisme er ellers blitt den rene munndiare blant journalister.

Vi, kan med like stor rett si at Andreas Bader og Ulrike Meinhof er borte, men deres holdninger lever videre blant de venstreekstreme i Norge som i resten Vesten. De røde brigader lever fortsatt i beste velgående.

Sosialismen tilhører venstresiden enten den er Hitlers, Stalins, Maos, Pol Pots eller Enver Hoxas sosialisme. Kan vi f.eks. en gang få vite hvor mange av Pol Pots beundrere som sitter godt plassert i norsk media og samfunnsliv?

Sosialismen er den samme undertrykkende og menneskefiendtlige ideologi overalt. Den blir aldri populistisk da det under sosialismen kun er eliten som bestemmer og der befolkningens kritiske tanker blir holdt nede for å sikre elitens jerngrep. Dere må gjerne kalle meg høyrepopulist da jeg dermed ikke er infisert av det venstreekstreme svik. Breivik gav i alle fall sine venner på venstresiden et evigvarende kort på hånden for at de også i fremtiden kan holde folkemeningen under jernskodd hæl. Jeg minner om Maos slagord: La hundre blomster blomstre. På god sosialistisk vis falmet disse blomstene for dem som prøvde å si sine meninger. De fleste som åpent delte sine meninger forsvant!

aasenNorvald Aasen
Askvoll, 10.10.2018

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Aktiviteter

aktivitet

Flygeblad i Aure
Torsdag 9. mai 2019


Flygeblad i Ski
Torsdag 9. mai 2019


FMI i Molde og på Aukra
Onsdag 17. april 2019


FMIs aktivistar besøkte søre Sunnmøre
Tysdag 19. februar 2019


FMI aksjonerte i Gloppen
Søndag 10. februar 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 302 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015