header

Foto over: Wikipedia.orgpaaskeliljer 3

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

voldtekt italiaVoldsomme protester i Italia etter voldtekt og drap.

Italia er i sjokk etter at den bare 16 år gamle Desirèe Mariottini ble funnet drept etter en brutal gruppevoldtekt. Denne perverse handlingen som i Afrika kalles «Taharrursch» ble utført av flere illegale asylinnvandrere fra Senegal.

Politiet opplyser at den unge piken ble servert en narkococktail og ble deretter fraktet til en forlatt bygning i Roma og massevoldtatt av minst seks afrikanere. Politiet i Roma har satt i gang etterforskning av denne perverse voldtekten og drapet. I følge nyhetsbyrået ANSA er Mamadou Gara (26) og Brian Minteh (43) allerede arrestert og påtalemyndighetene opplyser at de begge oppholdt seg ulovlig i Italia. Jakten på de fire-fem andre som deltok i grusomme handlingen har høyeste prioritet. En ung neger, også fra Senegal sa i et intervju med RaiUno følgende. «Denne unge kvinnen døde mellom midnatt og halv ett. Det var sju stykker som sammen bedøvet og voldtok henne.» Videre har han oppgitt navnene på samtlige mistenkte.

Visestatsministeren Matteo Salvini fra La Lega besøkte åstedet og la en hvit rose foran inngangen til den forlatte bygningen. Salvini lovet en fullstendig oppklaring og en rettferdig straff for de mistenkte.

For vi som informerer oss via alternative media og ikke systemmedia forstår at de borgerkrigs lignende tilstandene i Sør-Italia og Roma skyldes invasjonsstyrker fra Afrika som blir hentet på strendene der og fraktet til Europa av bl.a. NGOs som Leger uten Grenser, IsraAid og andre Soros-støttede organisasjoner.

Denne hendelsen føyer seg inn i rekken av bestialske voldtekter og drap som fremmedkulturelle begår i hele Europa uten at løgnmedia opplyser om det. For alle system-indoktrinerte og naive god-mennesker som ønsker alle slags fremmede velkommen til Europa kan vi i FMI bare fastslå at enhver kriminell handling utført av sosialturister som ikke tilhører Europa bare styrker populistiske og nasjonalistiske bevegelser og partier. FMI forlanger stengte grenser og repatriering av alle fremmedkulturelle!

Nettredaksjonen

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Aktiviteter

aktivitet

Flygeblad i Aure
Torsdag 9. mai 2019


Flygeblad i Ski
Torsdag 9. mai 2019


FMI i Molde og på Aukra
Onsdag 17. april 2019


FMIs aktivistar besøkte søre Sunnmøre
Tysdag 19. februar 2019


FMI aksjonerte i Gloppen
Søndag 10. februar 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 155 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015