header

Foto over: Wikipedia.orgpaaskeliljer 3

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

tyskfiendtligEksempel på et forvirret offer for systemmedias indoktrinering.

FMIs lesere er dessverre kjent med fenomenet massevoldtekt utført av fremmedkulturelle også kjent som “Taharrusch”. I midten av oktober ble en 18 år gammel kvinne gjengvoldtatt av opptil 15 sosialturister i Freiburg i Tyskland, dette i følge tysk politi. 8 av disse opp til 15 krapylene sitter nå i varetektsfengsel. 7 er syriske statsborgere og den siste er en syrer med tysk pass, altså en plastikk-tysker. På facebook poserer en av disse, Majid H. med gevær og ammunisjon, men han defineres i Tyskland som beskyttelses-søkende og med rett til asyl.

AfD, Alternativ for Tyskland gjennomførte en demonstrasjon mandag denne uken (30/10) for igjen å rette søkelyset på den manglende rettssikkerhet i dagens Tyskland. AfD forlanger en utgangssperre for lykkejegerne, som invaderer Tyskland i horder med god-menneskenes og Merkel-regimets velsignelse. Dette brakte borgermesteren og hans partnere i Freiburg på den vanvittige ideen om å oppfordre til en motdemonstrasjon under mottoet «Demo mot høyresiden» og «mot instrumentalisering av ofre for poltiske meninger». Hvor virkelighetsfjernt er dette da: «Ofre for politiske meninger»? Ofrene er ikke de syriske sosialturistene som ikke respekterer enkeltindividets integritet og tysk lov. Her er offeret en ung kvinne som er psykisk traumatisert og fysisk preget av en grov massevoldtekt. Denne unge uskyldige kvinnen vil antageligvis måtte finne seg et nytt sted å bo. For som offer vil «Rapefugees welcome-ordføreren» og AFA ikke la hun leve i fred da hun har våget å være et offer. Denne aksjonen fra de anti-tyske ligner en offentlig gruppevoldtekt nummer to.

Gledelig nok lar ikke reaksjonene vente på seg, og til og med venner av initiativtagerne av motdemonstrasjonen utrykker bl.a. følgende:

– Dette er en lynavleder. En instrumentalisering av politikken for å avlenke fra sin egen rådløshet. Man skulle heller finne løsninger for hvordan dette kan forhindres. Politikk som dette vekker bare avsky i meg.

–Hvordan kan man være så forblendet: Ikke ett ord om offeret, ikke ett ord om sinnet mot forbryterne, men et opprop mot høyre… som om overgriperne var fra høyresiden, og ikke en demo mot «gjestene» som avskyr våre lover og regler.

–Enten skal man her provosere eller så har man nådd et pietitetslavmål. Få opp øynene og slutt å snakke om instrumentalisering.

FMI oppfordrer de tyskfiendtlige myndigheter og deres voldelige stormtropper, AFA om å benytte motto som «Still loving a dying german» og «For flere tvangsvoldtekter av etniske tyskere».

Nettredaksjonen

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Aktiviteter

aktivitet

Flygeblad i Aure
Torsdag 9. mai 2019


Flygeblad i Ski
Torsdag 9. mai 2019


FMI i Molde og på Aukra
Onsdag 17. april 2019


FMIs aktivistar besøkte søre Sunnmøre
Tysdag 19. februar 2019


FMI aksjonerte i Gloppen
Søndag 10. februar 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 108 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015