header

Foto over: Wikipedia.orgpaaskeliljer 3

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

voldtekt kvinner sau geitIllustrasjonsfoto: Kulturberikelse eller ikke?

Igjen Freiburg, Tyskland og denne gangen er en massevoldtektmann siktet for voldtekt og seksuell trakassering av tre kvinner. Ikke nok med det, men denne svart-afrikaneren skal også ha voldtatt flere sauer og geiter. Bevisbyrden er overveldende da hans DNA spor er funnet på alle ofre, så vel mennesker og dyr. Denne perverse kulturfremmede sitter endelig bak lås og slå.

Den første voldtekten fant sted 11. mai d.å., den neste voldtekten dagen deretter. Overgrepene på de ubeskyttete dyrene fant sted før voldtektene av de nevnte kvinnene våren 2017. Sodomi er som kjent forbudt og klassifiseres som en meget avskyelig og syk handling her i Europa. Hvordan rettsslaget er i Eritrea har vi i FMIs nettredaksjon ikke funnet ut, men vi mistenker at sex med dyr der er utbredt, som i andre land utenfor Europa. FMI henviser her til tidligere publisert artikkel hvor en syrisk lykkejeger voldtok en ponni i en barnezoo i Berlin siste år.

Kriminalpolitiet er sikker i sin sak grunnet DNA-bevisene og sendte negeren i varetektsfengsel. Gjeldende rettspraksis i Merkel-regimet er som kjent forståelse for «traumatiserte» sosialturister og vi mistenker at denne «stakkars flyktningen» vil bli pedagogisk behandlet av en eller annen sosionom eller psykolog slik at han kan integreres og være en berikelse for sine medmennesker i fremtiden.

FMI uttrykker dyp forakt mot denne perverse negeren og vi i FMI har enkelte forslag for hvordan vi ville ha straffet ham, men velger ikke å publisere disse. Uansett, vi bør forvente at alle refugees welcome-idioter nå demonstrerer mot høyresiden og oppfordrer alle til å spise halalslaktet sau- og geitekjøtt fra Tyskland. God appetitt!

P.S. Ikke før vi er ferdig med denne lille artikkelen mottar vi følgende melding fra München i Tyskland: 15 år gammel jente seksuelt misbrukt av seks «asylsøkere». Vi beklager at vi ikke er i stand til å forfatte en kort artikkel da vi føler oss så uvel at vi går og spyr.

Følg FMI på Twitter: https://twitter.com/FMInnvandring

Nettredaksjonen

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Aktiviteter

aktivitet

Flygeblad i Aure
Torsdag 9. mai 2019


Flygeblad i Ski
Torsdag 9. mai 2019


FMI i Molde og på Aukra
Onsdag 17. april 2019


FMIs aktivistar besøkte søre Sunnmøre
Tysdag 19. februar 2019


FMI aksjonerte i Gloppen
Søndag 10. februar 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 119 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015