header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

norske flaggDelta i den aktive kampen for Vårt Norge!

Fredag 30. november fra kl 18.00 til 19.30 samles sannhetssøkende frihetskjempere på Eidsvoll plass foran Stortinget i Oslo kl 18.00 til 19.30. Markeringen i går, søndag, var en fredelig og vellykket norsk protest mot GCM og CRRF.

Det tverrpolitiske organisasjonsteamet henstiller til alle som var tilstede – og ikke var til stede søndag – om å møte opp med venner, bekjente og familie. Sammen er vi sterke!

Dessverre viste igjen den statsfinansierte pøbel fra afa og «Tjen folket» (misvisende navn), sitt riktige voldsaffine ansikt. Personer fra FMI ble fysisk angrepet av stormtroppene til Regjeringen Solberg, Storting og systemmedia. Medlemmer av Den nordiske motstandsbevegelse (DNM) ble også angrepet. Det tverrpolitiske organisasjonsteamet kan ikke kontrollere om personer kommer for å høre talene som vil bli holdt.

Hva gjelder stormtroppene i afa, som ikke er intellektuelt utviklet nok til offentlig debatt uten å utøve vold. Er de redde for en fruktbar meningsutveksling på demokratisk grunnlag, eller har de ingen adekvate argumenter? Det tverrpolitiske organisasjonsteamet oppfordrer disse menneskene om å møte opp og ta en fredelig diskusjon med oss kommende fredag for åpen mikrofon. Dere er hjertelig velkommen!

Hvis noen ønsker å holde en kort appell, ta kontakt med oss allerede i dag.

Vi roser det norske politi og ser fram imot et fortsatt konstruktivt samarbeid! La oss sammen vise de «folkevalgte» at vi som kommer er villige til, på demokratisk grunnlag, å vise vår aktive motstand mot de folkefiendtlige avtalene GCM og CFFR.

Velkommen skal alle være og vi ønsker alle en fortsatt fin arbeidsuke, og oppfordrer alle til å bringe med norske flagg med flaggstenger.

Det tverrpolitiske organisasjonsteamet

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020


Informasjon i Søgne
Mandag 17. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 176 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015