header

Foto over: Wikipedia.orgsolsnu

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

stiller sporsmaalEr dere virkelig redde for direkte-demokrati? Dette medlemmet av FMI vil stille noen spørsmål til dere!

Den beryktede og folkefiendtlige avtalen GCM ble i går vedtatt av den rød-grønne regjeringen i Marokko. Ved akklamasjon ble GCM vedtatt før den formelt skal ratifiseres senere denne måneden i FNs hovedkvarter i New York, USA.

Erna, Siv og Trine: Hvorfor vegret utallige land seg, bl.a. i Europa å godta GCM-avtalen?
Folkebevegelsen mot innvandring, FMI, som er en tverrpolitiske interesse- og opplysningsorganisasjon. FMIs objektive og frivillige informasjonsarbeid er bygget på kristen kulturarv og norsk identitet uten statsstøtte. Dette i motsetning til ars som består av tildels udemokratiske voldsaffine, finansiert med over 5,2 millioner norske skattekroner bevilget av regjeringen.

FMI utfordrer og oppfordrer regjering og Storting:
Møt oss og andre representanter bestående av virkelig bekymrede nordmenn til en garantert ikke-voldelig meningsutveksling på Eidsvolls plass utenfor Stortinget.

Vi er overbevist om at undertegnelse av GCM og CRRF betyr slutten på norsk selvstendighet og kulturnasjonene i Europa. Møt det norske folket utenfor deres egne ekkokamre i de lukkede institusjonene i departementer, regjering og Storting. Forklar oss, folket hvorfor GCM og CRRF må vedtas uten at vi, folket er informert fra dere og systemmedia om synergiene av de ovennevnte avtalene!

Julen nærmer seg:
stiller sporsmaal 1I julen skal man være snill mot sin neste, eller? FMI er deres neste! Møt opp på Eidsvolls plass.

Svært gjerne ser vi i FMI frem i mot en donasjon fra hver enkelt av dere som "folkevalgte". Privatøkonomisk bør dette være mulig med deres lønninger, dietter og pensjoner som den jevne befolkningen bare kan drømme om. Kanskje dere også kan ta av partikassene deres som brukes på eksempelvis julebord? Som dere er kjent med blir dere finansiert av hardt arbeidende nordmenns skatte-og avgiftskroner.

Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995

Nettredaksjonen i FMI

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Aktiviteter

aktivitet

Løpesedler i Gjøvik
Torsdag 8. august 2019


Klistremerker i Bergen
Mandag 22. juli 2019


Flygeblad i Mandal
Mandag 15. juli 2019


Klistremerker i Bergen
Lørdag 6. juli 2019


Koordinert flygebladaksjon
Torsdag 20. juni 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 460 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015