header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

Avec le Peuple, pour la Nation! Med folket for nasjonen!

paris talerEn inspirerende Yvan Benedetti på talerstolen. Foto: FMI

FMIs delgasjon var tilstede på to meget interessante samlinger i Paris sammen med organisasjonsteamet til de gule vestene denne helgen. Først var vi invitert som delegater til en kongress arrangert av «Parti les Nationaliste Francais», PNF. Kongressen fant sted med over 800 deltagere som representerte forskjellige partier, organisasjoner og uavhengige medier.

Ved ankomsten til kongresshallen var det en inngående og effektiv kontroll personkontroll av samtlige delegater og hva de medbrakte. Også kropps-scannere som finnes på flyplasser måtte deltagerne gå igjennom.

På tross av dette arbeidet sikkerhetsavdelingen sikkert og effektivt. Arrangørene hadde sikker informasjon om at flere busser og privatbiler med blodrøde sosialister, anarkister og kommunister i en kriminell terror-organisasjon som kaller seg afa var inntruffet i Paris fra bl.a. Spania, Italia, Hellas, Belgia og Tyskland. To busser med venstreavskum fra Ukraina ble stoppet på grensen til Frankrike. At denne terror-organisasjonen mottar statsstøtte slik som ars i Norge er illustrerende for hvilket samfunn de «folkevalgte» etterstreber. Statsfinansiert voldelig berme! I kongresshallen møtte man et rikholdig utvalg av forskjellig informasjonsmateriell og salgsboder hvor alt fra litteratur, klær, partiinformasjon, etc. etc. I beste fransk tradisjon var det et rikholdig utvalg av mat og drikke. Fotografere og filme inne i salen og i foyaen var totalt forbudt. FMI hadde en avtale med arrangørene om at vi fikk filme og ta bilder som også det akkrediterte mediateamet til PNF. Vi publiserer senere i denne artikkelen et eksklusivt intervju med Yvan Benedetti fra Les Nationalistes.

En revolt som er en nasjonalistisk revolusjon
Kongressen ble åpnet av kamerat Yvan som tok et tilbakeblikk til starten av de gule vestene aksjonene. Mobiliseringen var først en folkelig og riktig protest mot nedskjæringer i helsetilbudet og en drastisk økning i bensinprisene. Nå er de gule vestene og denne bevegelsen en revolt som er en nasjonalistisk revolusjon. De skiller ikke på om du tilhører venstre- eller høyresiden da dette er en folkelig revolusjon mot et folkefiendtlig system. Folket er nasjonalistisk. At venstresiden i Frankrike er så desperate at de inviterer terror-organisasjoner for å kuppe de gule vestene vil ikke lykkes. Til det er de gule vestene nå for bra organisert. Venstresiden har IKKE monopol på revolusjon. Om systemet ikke styrter i morgen, vil det passere. Sett i et historisk perspektiv tok den første franske revolusjonen 4 år fra starte frem til den var endelig gjennomført. Vi nasjonalister skal vinne og avskaffe det parlamentariske demokratiet med direkte demokrati for folket og vår nasjon. Yvan ble avbrudt flere ganger av øverdøvende jublende og kampklare delegater. Etter foredraget hans tok det flere minutter før salen kom til ro.

Jerome Bourbon fra den alternative media, Rivarol, er meget anerkjent i Frankrike og regnes som en av de store intellektuelle kapasiteter og idegivere i fransk politikk. Jeromes foredrag var en ren nytelse! Lynskarpt og fundert var temaet hans ytringsfrihet. Han tok avstand fra populister som den systemkonforme Geert Wilders i Holland og statsminister Kurz i Østerrike. Vi er de sanne nasjonalister og ekte revolusjonære! Delegatene var overbegeistert etter hans glimrende innlegg.

Gule vester innleder en revolusjon!
FMI delegasjon valgte i pausen å forlate kongressen for å delta på de gule vestenes demonstrasjon i midten av Paris. Det første vi møtte i nærheten av triumfbuen var en lett sky av tåregass, hundrevis av forskjellige biler og spesialkjøretøyer fra politiet. Flere tusen politi og spesialkrefter i full stridsutrusning, utstyrt med maskinpistoler, maskingeværer og flashbombs var overalt og synlig nervøse. Vi fra FMI fikk et interessant møte med sentrum av Paris og vi alle er enige om at, ja, vi skal komme tilbake å kjempe sammen med våre franske kamerater mot oligarker, NGOs, masseinnvandring og det folkefiendtlige systemet. Direktedemokrati og repatriering av alle fremmedkulturelle i hele Europa! EU er Europas Undergang. For et Europa med homogene folk, stater og grenser! Europa er vårt og ikke den styrte eliten!

FMI ser med glede frem til kommende planlagte aksjoner her hjemme hos oss i Vårt Norge hvor også Yvan Benedetti og nestformannen i PNF, Pierre Marie Bonneau vil være tilstede. Det nasjonalistiske Norge kan glede seg! Om de i systemet som ikke ønsker ytringsfrihet, eller en innskrenket ytringsfrihet for oss nasjonalister vil glede seg er vel heller tvilsomt.

Avslutningsvis vil vi sentralt i FMI takke den norske delegasjonen som tok seg tid til og selv finansierte reisen til Paris å representere oss på en så fremragende måte! Virkelig et eksempel til etterfølgelse! Som våre medlemmer skal være informert om vil det i tiden fremover følge en rekke spennende og interessante arrangementer både i utlandet og i Vårt Norge hvor alle aktive medlemmer er invitert. Andre interesserte er i utgangspunktet selvsagt invitert til alle disse aktivitetene. Ta kontakt med FMI sentralt og detaljer vil kunne bli formidlet. Sammen er vi sterke! Alt for Norge!

Vi oppfordrer alle lesere om en spende slik at vi kan finansiere nytt informasjonsmateriale og våre kommende aktiviteter. Ikke kjøp en pølse og brus på bensinstasjonen i morgen: Støtt FMI økonomisk! Vi mottar i motsetning til ars ikke en norsk krone i støtte i vårt utrolig viktige informasjonsarbeid.

Her følger intervjuet med Yvan Benedetti og vi beklager dårlig lydkvalitet i begynnelsen (intervjuer Morten Lorentzen). Men vi Norge vil snart få gleden til å høre Kamerat Yvan holde appeller her oss her i Vårt Norge. Norge er Vårt!

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen mot innvandring, FMI

Bli medlem. Aktivist eller støttemedlem! Hjelp oss i vårt viktige arbeid. Støtt FMI økonomisk via et brev med innhold (anonymt eller ikke), Vipps: 43995 eller Kontonr: 0530.40.68169. FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N.

Hjelp FMI økonomisk: Vi har ressurser, kunnskap og mot, men ikke økonomi til å ekspandere for å gjennomføre planlagte opplysningskampanjer. Vi vil uansett fortsette kampen innenfor våre rammer og fortsette å formidle det de herskende i regjering, storting og systemmedia ikke vil at dere skal ha kunnskap om: Mot til sannhet!

Under, noen filmer fra demonstrasjonen samt intervju med Yvan Benedetti:

Intervju med Yvan Benedetti fra Les Nationalistes:

Gate-film 1:

Gate-film 2:

FMIs Morten Lorentzen avbildet under demonstrasjonen i Paris lørdag 19. januar.

paris 14

Diverse informasjonsmateriell

paris 13

paris 12

paris 10

paris 9

Yvan Benedetti fra Les Nationalistes

paris 8

Fra gata i Paris

paris 6

paris 4

paris 3

paris 2

Frivilligt hjelpekorps

paris 1

Slik har Frankrike blitt

paris

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020


Informasjon i Søgne
Mandag 17. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 120 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015