header

koordinert informasjonskampanje ostfold 011218Foto: FMI.

Aktivister fra tre forskjellige lokale avdelinger i Østfold foretok tre koordinerte informasjonskampanjer med start på samme tidspunkt i Halden, Sarpsborg og i Sverige, Nordby og Strømstad handlesenter. Responsen var overveldende positiv med alle de vi snakket med. Reaksjonene var bl.a.: "Endelig at noen sier i fra mot galskapen". "Detta har vi venta lenge på". "Jævlig bra! Nå melder jeg meg inn". "God og informativ informasjon, er det så gæærnt". "Vet dere, dette visste jeg ikke, tusen takk". Flere tusen flyveblader og gratis klistremerker ble delt ut og samtidig plassert på flere hundre biler.

FMI sentralt takker alle aktivistene og oppfordrer alle som ser at dette landet er vanstyrt og at samfunnsutviklingen er faretruende for den etnisk norske befolkningen hvis vi ikke nå står sammen med FMI eller andre organisasjoner som kjemper for et fritt Norge!

Dette arbeidet som vi utfører på idealistisk basis kan ikke ha dette aktivitetsnivået uten at sympatisører og medlemmer støtter oss økonomisk utover medlemsavgiften.

Julen nærmer seg: Gi et økonomisk bidrag slik at vi kan produsere flere av de eksisterende og nye informative flyveblader og som FMI har utarbeidet.

Støtt FMIs viktige kamp for Vårt Norge! Alt for Norge!

Vipps: 43995

Kontonr: 0530.40.68169


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015