faar ikke si det i europa

Ungarns ministerpresident Orbán og sin Slovenske kollega Pellegrini. Foto: MTI – Zsolt Szigetváry.

«George Soros ønsker politisk innflydelse og er Oligark nr. 1 i verden. Han finansierer forskjellige NGOs og de påstår at de er aktivister og sivile grupper. Med skjulte mafia-lignende nettverks-metoder bestikker de politikere.»

Ungarns ministerpresident Viktor Orbán traff siste uke sin kollega fra Slovenia, Pellegrini i Ungarn og uttalte: «Dette får man ikke si i Europa, men migrasjonen vi opplever er en organisert invasjon.»

Foranledningen for møtet var de stadig stigende tallene av illegale grensepasseringer og han rettet kraftig kritikk mot internasjonal systemmedia og bekreftet at 95 % av de som oppholder seg i grenseregionen er «menn som kunne avtjent førstegangstjenesten». Orbán viste til at det bare dette året har over 5000 kulturfremmede forsøkt å trenge inn i Ungarn og de fleste er godt organisert. For tiden befinner det seg ca. 100.000 ikke-velkomne som er på på vei til Europa over Balkan-ruten. Hvis Ungarn ikke effektivt hadde bevoktet sine grenser, ville disse nå være på vei til Nord- og mellom-Europa.

Pellegrini bekreftet at Slovenia ville hatt store problemer hvis ikke Ungarn så effektivt forsvarer Europas yttergrenser. Han takket regjeringen i Ungarn og sa at Slovenia var villig til å hjelpe de med å beskytte grensen.

Kriminelle NGOs
De reisevillige sosialturistene blir støttet av forskjellige NGOs og opererer på samme måte som profesjonelle menneskesmuglere. De har logistiske ressurser og ikke minst har de finansielle ressurser. Konkret nevnte Orbán at Soros sitt nettverk er de som står bak mennesketransportene på Balkan: «George Soros ønsker politisk innflydelse og er Oligark nr. 1 i verden. Han finansierer forskjellige NGOs og de påstår at de er aktivister og sivile grupper. Med skjulte mafia-lignende nettverks-metoder bestikker de politikere.»

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Ungarn beklager at Brussel ikke vil bidra med en Euro for å finansiere og sikre Europas yttergrenser. Dette fordi Ungarn står på den «falske listen» til eurokraten, dette i følge Magazin, Ungarn.

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen Mot Innvandring, FMI