header

Foto over: Wikipedia.orghost pixabay

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

balkan trykket vokser

Med våre gode sosiale ordninger kommer det garantert flere sosialklienter.

At historien gjentar seg er ikke noe nytt, men når dette skjer innenfor fire år og de samme feilene blir gjort som i 2015, da betyr det bare at ignorantene i Brussel og andre lands politikere er verdt like mye som deres interesse for sin egen befolkning.

Dette faktum må man innse, for den strømmen av ikke-velkomne på Balkan har dimensjoner. Bare i det lille miniputt-landet Slovenia ble det frem til november registrert 14 000 lykkejegere, som er en økning med 72 % målt til samme tidsrom i fjor. I følge systemmedia-avisen Kronen-Zeitung sier Slovenias statsminister Marjan Sarec at «man har kontroll på flommen», men dette stemmer ikke. Slovenia er medlem av Schengen-rommet og det betyr konkret: De som har kommet hit kan fritt reise i alle EU-land. Nå er Norge beklageligvis styrt av komplette idioter og med våre gode sosialordninger er det mer enn innlysende at flere av disse sosialklientene vil finne veien også til oss.

«Flyktningene» er stort sett muslimske velferdsmigranter
Statsminister Marec bekrefter at de nøyaktig 14 066 kulturfremmede kommer hovedsakelig fra Algerie, Afghanistan, Syria og Iran. Dette er klassiske islamske land. Videre kritiserer han Kroatia for ikke å handheve sine yttergrenser slik de påsto at de ville gjøre. Nå flommer de fremmede inn i Kroatia og de lar de ganske enkelt spasere videre retning Norden: «Vi beskytter grensene våre i dag slik vi gjorde det tilbake i 1989. Hvis vi ikke var i stand til det ville Slovenia vært en gedigen flyktningleir. Vårt politi og vår hær beskytter EUs yttergrenser, dette i motsetning til Kroatia.» Hvis lavinen av muslimer og negre fra Tyrkia, via Hellas til Balkan fortsetter vil ikke dette lille landet være i stand til å stoppe hordene.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Vi i nettredaksjon vil dette året feire en riktig tradisjonell jul. Med svinekjøtt og medisterkaker, gode desserter, øl, vin og en akevitt. For hvem vet om dette blir den siste noenlunde fredelige julaften før borgerkrigen kommer.

Nettredaksjon, Folkebevegelsen Mot Innvandring, FMI

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020


Informasjon i Søgne
Mandag 17. august 2020


Informasjon på Orkanger
Onsdag 5. august 2020


Flygeblad i Narvik og Svolvær
Tirsdag 30. juni 2020


Lesja ble informert
Søndag 28. juni 2020


Klebemerker i Bergen
Søndag 17. mai 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 89 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015