header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

garforsAt landets biskoper for lengst har kastet kristendommen på bålet, hersker det liten tvil.  For nå advarer Stavanger-biskop Erling Pettersen mot en ny livssynskamp som han mener KrF har fått i gang.  For etter at de borgerlige partiene er blitt enige om et nytt livssynsfag som skal speile at Norge fortsatt er et kristent land, og der det nye livssynsfaget skal ha 55 prosent kristendom på timeplanen, så protesterer denne merkelige biskopen.

Ja sågar mener biskopen at skolen tidligere har vært preget av kampen mellom kristne og andre religioner. Men der tar han en bløff. Han burde heller si det rett ut at han fortrekker at muslimene burde få mer, og de kristne mindre av dette faget. Ja han er veldig redd at den nye regjeringen skal blåse liv i en ny livssynskamp som favoriserer de kristne. Snakk om en sviker og en som går Judas en høy gang?

Jeg vil henstille til Biskop Erling Pettersen at han snarest tar kontakt med Jens Brun-Pedersen i Humanistisk Forbund. For også der i gården raser de i mot at kristendommen skal prioriteres mer enn andre religioner i norske skoler.  Kristendommen er VÅR kulturarv, og den må vernes om! Ellers er det ute med oss alle! Den som ikke kan akseptere det, han kan stille og rolig bare forsvinne herfra! Det er muslimene som presser seg inn i landet vårt, og den eneste motgift vi har mot dette er vår tusen år gamle tro!

Hva er poenget med å vise den store respekten vi skal ha for islam og muslimer, der vi løper i forkant og tilrettelegger ALT, for at vi ikke skal fornærme dem? Men når det gjelder de kristne verdier som har vært hele vår bærebjelke, så oppfører både Pettersen og Brun-Pedersen seg som de mest radikale muslimer.  Ja det er bare helt vanvittig!  Det rekker nå. Dette er VÅRT land, og her bestemmer vi!

Biskop advarer mot kristendom 131013

Sendt 13.10.13 til:
«Alle» norske aviser. De norske politiske parti. Biskopene.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrekt



Alternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 3128 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015