header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

garforsEn blir stadig overrasket over tilstandene i dette landet hvor det meste går fra vondt til verre. Det siste påfunnet er å ødelegge alt som har med dagens forholdsvis oppegående politi å gjøre. For nå skal plutselig 27 politidistrikt omgjøres til bare 6. Dette høres mildest talt voldsomt ut. Det er dette med forskjellen på å barbere seg og å kappe av seg hodet. Ja der Nordland, Troms og Finnmark gjøres om til ett eneste politidistrikt. Har disse folka som foreslår en slik drastisk plan gått fra alt som heter fornuft, vett og forstand? Og jeg undrer meg på om disse folka har vært her nord, og kjenner avstandene vi har? Blir vi her i Narvik nødt til å sette oss på flyet til Bodø eller ta bussen til Tromsø for å få oss et pass, kjøreseddel, vandelsattest eller andre papirer?

Det er meget mulig at det er på sin plass å se kritisk på dagens inndeling i politidistrikt og foreta en viss reduksjon i antall, men å redusere antallet til mellom 1/5 og 1/4 av hva vi har i dag, det høres unektelig nokså drastisk ut. Og bare her i Nordland kan altså 8 lensmannskontor forsvinne, noe jeg ser på som totalt uansvarlig!

Her har man også et stort dilemma, eller to motstridende hensyn å ta. For jo større politidistrikt man har, jo større ressurser kan man disponere og koordinere. Dette tilsier derfor få og store distrikt. På den andre siden, dersom distriktene blir for store, så vil operasjonssentralen typisk nok komme til å mangle lokalkunnskap om forholdene der det skjer noe. Kanskje da kommer de til å «koordinere» seg helt ut på viddene?

Å slå de tre nordligste fylkene sammen til ett distrikt virker på meg å være helt på trynet! Operasjonssentralen vil da formodentlig bli i Tromsø. Og hvor mye lokalkunnskap har mann der om f.eks. Majavatn lengst i sør, eller Kirkenes og Vardø lengst i nordøst?

Selv om tanken om en viss reduksjon i antall politidistrikt trolig er god, så har man etter mitt syn gått altfor langt i disse planene!

Omorganisering 201013

Sendt 20.10.13 til:
«Alle» landets aviser.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrekt



Alternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 983 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015