header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

Den nye salmeboken harmonerer med «den nye tid»?
 
aasenPå dagsrevyen den 15. oktober 2013 kunne en gledestrålende Agder-biskop fortelle oss om den nye salmeboken som var kommet. Denne salmeboken hadde ikke bare norske salmer, men hadde også sangtekster fra andre kulturer og språk. Salmeboken avspeiler «den nye tid» i Norge, kunne en tydelig lykkelig biskop fortelle oss.

Som «sannhetsvitne» hadde biskopen ordnet med bistand fra en fremmedkulturell, etter språket å dømme.
 
Men er biskopen i sin gledesrus klar over hva denne såkalte «nye tid» innebærer for land og folk? Jeg tror at biskopen meget godt vet at denne såkalte «nye tid» betyr endeliktene for nordmenn som nasjon og Norge som vårt fedreland og nasjonalstat. Så spørs det også om «den nye tid» er et overgrep mot ett av Norges urfolk, nordmennene? Jeg skulle ønske at biskopen/biskopene ville omgås begrepet «den nye tid» med stor varsomhet da det ikke varsler noe godt for de folk som har bebodd dette landet siden istiden.
 
Vi har sett fra andre nasjonale kriser, f.eks. fra tiden i Polen da Solidaritet stod opp mot kommunistveldet, at kirken stod på folkets side. Jeg nekter å hevde at kirken og dens lederskap i Norge står på folkets side i kampen for vår identitet, kultur, religion, ja, kort sagt: Våre menneskerettigheter. «Den nye tid» betyr mangfold med ulike «berikelser», fremmedgjøring, kriminalitet som var oss ukjent for noen tiår siden. Kirken har lagt seg på den politisk korrekte linjen, mot folket. Og et spørsmål: Når tid fikk folket valget til å si ja eller nei til «den nye tid» og det den fører med seg? De som sier ja er de som kommer til orde og skal påvirke oss, de har ingenting å frykte ved å tilkjennegi sine holdninger. Mennesker med nasjonalfølelse som sier Nei i det offentlige rom, blir uthengt, latterliggjort og langt på vei kriminalisert. Disse kan også benevnes som stemmeløse, de blir i beste fall overhørt i verste fall overfalt av voldsbander som har sympati hos landets myndigheter. Vi vet hvor Kirken står!

Åpent brev til biskopen i Agder 201013

Sendt 20.10.13 til:
«Alle» norske aviser. Biskopene.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrekt



Alternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 3107 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015