header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

aasenHørt under Trontaledebatten den 22.10.13, representanten Helga Pedersen: «..... en sterkt økende befolkning». Ja, Helga Pedersen, dette har vi jo registrert at Norge har en sterkt økende befolkning, selv om dette gjennom mange år, for ikke å si flere tiår, har vært feiet under teppet av så vel politikerflertallet, media. Heller ikke Statistisk Sentralbyrå har hatt evne eller vilje, eller fått lov, til å opplyse folket om hva som har vært på gang.

Nylig uttalte en tidligere direktør i Ahus at sykehuset ikke maktet å følge opp i forhold til befolkningsveksten i Oslo. Men gjør du deg noen tanker selv når du vet at det ikke er nordmenn og samer som øker, men innvandrerbefolkningen, og at samfunnets institusjoner ikke er dimensjonert for den befolkningsveksten som dere har planlagt i det stille?

Nordmenn og samer utgjør knapt 4 millioner mennesker, og er ganske stabilt, kanskje i tilbakegang. Gjør du deg også noen tanker om hvordan det blir for oss to urfolk å bli en minoritet i eget land, omgitt av en voksende fremmedbefolkning? Er din, og flertallspolitikernes nasjonalfølelse og fedrelandskjærlighet fraværende?

Den abortloven som du så drabelig forsvarer er med på å ta livet av cirka 15000-16000 barn av vår egen ætt per år.

Dere er opptatt av «asylbarna» som er den brekkstangen som brukes for at mennesker som nekter å forlate landet etter asylavslag likevel kan tvinge seg til opphold! Helseprogram i fattige land blir iverksatt for at flest mulig i denne delen av verden kan overleve, mens politikerne i Norge innfører lover for å hindre at norske barn får leve opp. Dette høres grusomt ut, men du trenger å få høre det!

«Mer vanlig å ta abort enn å fullføre svangerskapet», leser jeg i en avis fra 2007. Over halvparten av norske kvinner under 25 år i Oslo velger abort hvis de blir gravide, viser en undersøkelse som er offentliggjort i et medisinsk tidsskrift. Om ønskelig skal du gjerne få min kilde.

Du snakker om at kvinnen skal bestemme over egen kropp, men det er vel to personer sammen om en graviditet. Og så er det vel også viktig å føre slekten og folket videre? Det er nettopp dette dere legger opp til ikke skal skje. Hva med et effektivt program i offentlig regi som hjelper gravide kvinner i en vanskelig livssituasjon til å fullføre svangerskapet? Hvis mor/far ikke vil eller kan ta vare på barnet selv, så la norske foreldre som ønsker å adoptere få lov til å adoptere norske barn.

Skal ett av verdens minste folk stå for begrensningen i folketilveksten i verden? Hvorfor ikke ta effektive grep for å hindre befolkningsveksten i u-landene? Men da er dere svært så stille og passive for det ville nok ikke FN like?

Det høres ganske utrolig ut når dere politikere og andre samfunnstopper snakker om mangel på arbeidskraft, eldrebølge som ingen kan pleie og at vi trenger økende befolkning, når dere gjennom de siste 30 årene med Gro Harlem Brundtland sin abortlov har tatt livet av over en halv million mennesker av vår egen ætt. Dere har selv tatt bort de som skulle pleie våre eldre!

Jeg tror du skal få tygge litt på mine tanker, du vil nok i vanlig politisk stil avvise det jeg hevder. Men jeg tenker på vår nasjon sin fremtid, eller mangel på vår fremtid som følge av dagens politikk, når jeg er våken i sene nattetimer.

Jeg håper også du kan ha noen slike søvnløse nattetimer, og da kan du tenke over det som jeg har skrevet i mitt brev!

Russlands president, Putin, har sagt at europeerne er i ferd med å dø ut. Nett det er flertallspolitikernes verk, Helga Pedersen! Stadig flere mennesker i Europa ser dette!   

Åpent brev, Helga Pedersen 241013

Sendt 25.10.13 til:
«Alle» norske aviser. De norske politiske parti. Departementene. Statsministerens kontor. Biskopene.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrekt



Alternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 861 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015