header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

garforsBare på de to siste månedene er det utført 160 ran på åpen gate i Oslo.  På mindre enn to uker har politiet fått meldinger om 54 ran. Det yngste offeret en 12 år gammel gutt, og den eldste ei kvinne på 69 år.  Bare i oktober er det i gjennomsnitt begått cirka fire ran daglig. Og fra januar til oktober i år har Oslo hatt 686 ran mot 655 i hele fjor. Det siste ranet foregikk i dag, lørdag (26/10-13) midt på lyse dagen. I tillegg ble dette ofret knivstukket flere ganger i ryggen, samtidig som han ble frastjålet en mobiltelefon og ei dyr jakke.

Disse ranene blir så godt som alltid utført av unge gutter mellom 16 til 20 år. Og av utenlandsk opprinnelse. Dette opplyser John Roger Lund som er stasjonssjef ved Stovner politidistrikt.   Disse unge kriminelle utlendingene som er utstyrt med norsk statsborgerskap, de går etter verdigjenstander og truer til seg dyre merkeklær, særlig nye og kostbare mobiltelefoner. De har også for lengst mistet alt som heter respekt for norsk lov og norsk politi.  De hånler av politiet som er opplært til å være snill og som tar på disse karene med silkehansker.

Er det vi ser av kriminalitet i Oslo bare en bølge som vil gå over? Nei, jeg tror ikke det. Det vi er vitne til nå er begynnelsen på slutten for vårt trygge samfunn som Norge en gang var. For en ransbølge er dette ikke. Selv om mediene vil ha oss til å tro det. Nei, like lite som overfallsvoldtektene er en del av en bølge som vil gå over, så er også disse ran noe som bare er blitt kronisk. Og det vil bare bli verre år for år!

Nei, vi har ikke glemt de beroligende ordene fra tidligere politisk korrekte politimester Anstein Gjengedal.  At Oslo var en slik trygg by. Jo, den var trygg under Willy Haugli, mens han hadde regien i hovedstaden. Men en slik tøffing av en politimester, det passet jo ikke inn der. Og nå ser vi resultatet!

Ja det er vel denne «berikelsen» som våre naive politikere, biskoper og den røde garde har lengtet etter? Nå får den nye Justisminister Anders Anundsen vise om han har baller eller ikke! Eller om alt bare var retorikk og svada som kom fra Frp og Høyre i valgkampen. Vi kan i alle fall ikke vente til år 2020 før politiet har nok bemanning, slik justisministeren antydet på Dagsrevyen.  Sett inn militærpoliti eller lei inn vektere!  For nå får det sannelig være nok av ran og voldtekter i den byen!

Kriminalitetsbølge 271013

Sendt 27.10.13 til:
«Alle» norske aviser.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrekt



Alternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 3202 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015