header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

garforsI fjor fikk 5 330 asylsøkere permanent opphold i Norge. Dette er det største antall noensinne. I tillegg kommer de som får opphold på humanitært grunnlag, familiegjenforeninger og kvoteflyktninger. Til sammen utgjør dette nærmere 20 000 fremmede mennesker! UDI som jeg alltid har sett på som en stat i staten, er uansvarlige når de lar 65 prosent av søknadene de behandler få opphold i riket. Og derfor vil dette året som vi har lagt bak oss bli et nytt rekordår i uansvarlighet!

Årsaken til den svært så lite gledelige nyheten om at rekordmange asylsøkere får permanent opphold, det er at de kommer fra land som har store mengder mennesker som rømmer, og blir hjulpet inn av menneskesmuglere til Europa. Fire av ti asylsøkere som fikk saken sin behandlet i 2013 kom fra land som Eritrea og Somalia. Og 93 prosent av eritreerne som fikk asylsøknadene behandlet, fikk opphold av UDI. Det som jeg undrer meg over er hvorfor enhver beskyttelse fra konfliktområder må være permanent?  Regner UDI at disse konfliktene skal pågå i uendelig tid? Skal aldri disse folka sendes tilbake der de hører hjemme?

Og hvem er det som har ansvaret for, eller hva er årsaken til disse ødelagte samfunn i den tredje verden med sammenbrudd i politisk styring og ikke minst UKONTROLLERT folkevekst? Er det ikke snart på tide at ansvaret blir plassert der det hører hjemme? Skal Norge ta imot mennesker fra konfliktområder helt til vi har de samme konfliktene her hos oss? Vi vet også hvilke utdatert menneskefiendtlig ideologi som gjennom over 1500 år har forårsaket kriger, undertrykkelse og stagnasjon i en stor del av verden. Mener kanskje UDI at det er en farbar vei der de konsekvent feier under teppet årsakene til problemene, og bare gambler med vår egen framtid?

Rekord i innvilgede asylsøknader 050114

Sendt 5.1.14 til:
"Alle" norske aviser.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrekt



Alternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 1241 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015