header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

garforsFlere aviser hadde et leserinnlegg forleden hvor en Høyrerepresentant som kaller seg for Mudassar Kapur, nesten fikk meg til å sette kaffen i vrangstrupen. Han forlanger nærmest at den norske stat nå må gå i gang og bygge like mange boliger de neste 30 år, som er blitt bygd her i landet de siste 100 år. Ja de er ikke snaue disse innvandrerne når det kommer til dette med å kreve! Kanskje burde denne stortingsrepresentanten sette seg inn i norske forhold, før han begynner med å fortelle oss hvordan det skal være i dette landet. Han kritiserer også den rød/grønne regjeringen for ikke å ha levert på dette området.  Kanskje noen kunne fortelle denne mannen at de fleste boliger i dette landet er bygd av privatpersoner og stort sett finansiert av egne midler.  Vi bor ikke i et land der staten bygger våre boliger! La det være helt klart.  De fleste nordmenn har fått opp sitt hus med eget slit. Og mange har strevd lenge med å bli gjeldfrie.

Mudassar Kapur  minner oss om den formidable befolkningsveksten vi har for tiden i dette landet.  Kanskje må jeg fortelle denne mannen at den store økningen i folkemengden, IKKE kommer fra oss etniske nordmenn! Alt dette, det skyldes nemlig ei ukontrollert innvandring som myndighetene har mistet omtrent all styring med. Vi er nemlig blitt en halv million flere innbyggere i Norge siden 2004! Og personer med innvandrerbakgrunn står nå for hele veksten!  Realitetene er at vi har blitt 4400 færre etniske nordmenn de siste ni årene! På samme tid har befolkningen i Norge vokst fra 4,6 til 5,1 millioner innbyggere. Dette betyr i klartekst at blant etniske nordmenn er det flere som dør eller utvandrer enn det som blir født eller flytter inn i Norge. Og selvfølgelig så trenger alle disse nye menneskene tak over hodet. Men hvor skal dette ende?

Og så kommer den store gåta: Hvor skal vi finne tomter og plass til å bygge alle disse boligene som Kapur ønsker? Skal vi ta enda mere dyrkbar og livsviktig jord for å legge det under asfalt og betong? Vi vet også at dersom vi bygger enda flere hus og leiligheter for en stadig økende befolkning, da må vi også bygge skoler, sykehus, veier, jernbaner, vannverk, kraftledninger, transportårer, butikker, kjøpesenter, og da med biltrafikk og ulykker som øker enda mer. Likeså må vi importere enda mere mat enn det vi gjør i dag. Der vi kun er selvforsynt med 40 prosent av det vi spiser. Dersom Kapur tror at kommunene bare kan regulere og legge ut enda flere tomter, da bør han informeres om at det snart ikke er tomter igjen i dette landet!  Allerede er det sprengt i de største byene. Norge består av fjell, stein, skog, vann og en liten del dyrkbar jord som vi på alle måter må ta godt vare på. Fordi ingen vet hvordan framtida vil bli.

Det er ikke vanskelig å se at Mudassar Kapur har en masse drømmer og vyer om hvordan dette landet nå skal bli så mye bedre med ei blå/blå regjering. Men da tar han nok skammelig feil. Dette er jo bare ønsketenkning. Ingenting vokser inn i himmelen, og det gjør det heller ikke i Norge, uansett hvem som sitter med makta!  Å fantasere om at det skal bygges like mange boliger på de neste 30 år som det er blitt bygd de siste hundre, det er jo ren og skjær fantasi, politisk overmot og en drøm som ikke har noe med virkeligheten å gjøre i et lite land som Norge. Ja, som fra før av er overbefolket!

Boliger for innvandrerbefolkningen 110114


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrekt



Alternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 1094 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015