header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

Ytringen er skribentens egen.
Nettredaksjonen

garforsLeste forleden i ei norsk avis som jeg fant i sjømannskirka i Pattaya at halvparten av de som ble tatt for narko-salg i Oslos rusmiljøer i fjor var personer som hadde fått avslag på sine asylsøknader, eller hadde asylsøknader under behandling. Og i løpet av fire år har politiet pågrepet 2 500 utlendinger for narko-salg i hovedstaden. Dette er jo så hinsides, at en har knapt ord som dekkende. Jeg hadde egentlig bestemt meg for ikke å skrive et eneste leserbrev mens jeg er her i Thailand. Men pliktene kaller, uansett hvor man er i verden.

Nei det er neppe bare et Oslo-problem, at asylsøkere selger narkotika. Staten v/UDI har jo sendt disse folka til hver eneste liten avkrok eller tettsted over hele landet, og disse problemene viser seg nå overalt. For i Norge der kan folk oppholde seg over flere år, selv om de har fått avslag på sine asylsøknader for mange år siden. For her kan de være, uten å risikere noe som helst. Altså, de forsetter bare sitt ulovlige opphold, mens myndighetene ser en annen vei. Dette livsoppholdet kan i mellomtiden umulig være finansiert uten at en rekke lovbrudd begås. Ja så galt er det nå at 70 prosent av narko-selgerne som ble pågrepet i 2013, ble ALDRI fengslet. For de er så smarte at de sørger for å ha på seg så lite narkotika at de ikke risikerer mer enn et forelegg. Mens det store lageret befinner seg i umiddelbar nærhet.

Og hva sier så denne talsmannen for regjeringspartiet Jan Arild Ellingsen som fronter «lov og orden-partiet» Frp, til dette? Jo han sier følgende, og det er vel verdt å legge seg på minnet: Dette er prisen vi betaler for å ha et land som er rimelig humant. Jommen sa jeg smør. Humant mot hvem om jeg tør spørre dette Frp-medlemmet i justiskomiteen? Sannelig, her har Norge mye å lære av Thailand, for her vises ingen nåde overfor utlendinger som er her for å selge dop og ødelegge landets ungdom. Og det vises heller ingen nåde overfor de som ikke overholder visumplikten og kommer seg ut av landet etter 30 dager.

Men Ellingsen mener at i Norge er dette bare et lite komplekst problem, der disse asylsøkerne er en gruppe som egentlig har fått frikort til å begå kriminalitet, og der han INNRØMMER at det lovlydige Norge settes sjakk matt av disse menneskene som aldri har brydd seg om noe som helst, og som det visstnok aldri blir mange nok av heller i kongeriket.

Og hva sier den godeste Ellingsen om Schengen-avtalen? Jo han sier at den fikk vi for å åpne opp for fri bevegelse av mennesker, men fri flyt av kriminelle det ville ikke Ellingsen ha. Hvor naiv kan man egentlig bli? For når en politiker som Ellingsen karakteriserer noe som «et utrolig komplekst problem», da betyr det på vanlig norsk følgende: Sånn er det bare, OG VENN DERE TIL DET JO FØR JO HELLER!

Meg bekjent er det ingen annen norsk politiker i fredstid, enn Jan Arild Ellingsen fra Frp som har vært så ærlig at han sier rett ut at Norge ikke lenger kontrollerer sitt eget territorium. Veit ikke Ellingsen at politikernes viktigste oppgave er å beskytte den befolkningen som har valgt dem? Og det er alt annet enn humant å utsette sin egen befolkning for denne groteske kriminaliteten som Ellingsen og hans partikolleger gjør. Landets befolkning beskyttes IKKE med åpne grenser! Åpne grenser er rett og slett galskap satt i system! Det blir det samme som å si at Norge ikke lenger er et land med eget territorium, men det er blitt et territorium med et befolket område som alle andre nasjoner har rett på å oppholde seg i, og hvor lenge de enn måtte ønske.

Ja tenk det, folkens. Det måtte altså en politiker fra Frp som nå også er et ansvarlig regjeringsparti til å presisere at Norge ikke lenger er et suverent land i praksis – men kun et bebodd område som skal deles med alt av farende fant. Norge kan derfor ikke lenger kalles for et suverent land, ganske enkelt fordi Norges styrende institusjoner og myndigheter ikke lenger har suverenitet – og inkonsekvensen i Frps/Høyres politikk synliggjøres for hele verden. I tillegg til at norsk hensyn ikke vektlegges. For også det presiserer den godeste Ellingsen! En human behandling av mennesker som oppholder seg ulovlig i landet, det veier altså tyngre enn hensynet til nordmenn? Noe som i praksis betyr at man aksepterer omfattende kriminalitet. En kriminalitet som rammer nordmenn og folk flest, og særlig en sårbar ungdom. Ja tenk det, «lov og orden-partiet» Frp er altså for ÅPNE grenser, men vil helst ikke vedkjenne seg konsekvensene det gir. Skal vi le eller gråte?

Så mange takk Ellingsen, for nå veit vi at Frp måtte i regjering for at velgerne skulle se det innlysende som partiet har vært ganske tvetydig på, der de helst ville ri to hester. Men nå kan de ikke lenger skjule at de ALLTID har vært tilhengere av EØS og Schengen. Endelig slapp de katta ut av sekken, og den katta har neppe ni liv!

Nye toner 030214

Sendt 4.2.14 til:
«Alle» norske aviser. 


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrekt



Alternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 623 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015