header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

Amnesty vest, Bergen, Tanja Clifford
Kopi til Russlands ambassade i Oslo
 
aasenDemonstrasjonen mot Russland i Bergen den 28. januar 2014 var rikeleg dekka av Vestlandsrevyen. Menneskerettar er vel og bra, men det spørs om det heile vert litt hult og hyklersk frå Amnesty når de ikkje feiar for eiga dør?

Nordmenn har også krav på menneskerettar! Kvifor overser de det klanderverdige som foregår i eige land? Nyleg vart ein mann på 90 år i lagd ei bot på kroner 10 000,- for at han uttala at i Norge brukar vi ikkje hijab. Han vart offer for den sokalla Diskrimineringslova som m.a. inneheld omvendt bevisbyrde og der nordmenn kan straffast om dei leiger ut husvære til nordmenn om ein utlending også har lagt inn bod. Det same gjeld i saker om tilsetjingar i arbeidslivet. I fylgje lova vert dette kalla positiv diskriminering. Altså lovfesta diskriminering av nordmenn til føremon for framande som kjem til landet vert kalla positiv.
 
Kvifor har ikkje Amnesty teke opp desse sakene og sett søkelyset på dei?
Den nemnde 90-åringen var også ein svært aktiv motstandsmann frå 2. verdskrigen. Dei ser i dag sitt fridomsverk vert lagt i grus av dei som svik folk og land!
 
Eg ser på Amnesty som ein kommunistisk organisasjon og når eg så veit kva kommunismen har stått for opp gjennom historia, med brot på menneskerettar og grusom framferd mot menneskeætta, så festar eg lita tiltru til dykkar påståtte edle tankar, ord og gjerningar. Hitler og Stalin var to sosialistar av same støypning og uhyggelege ugjerningar. Før deira tid hadde vi massemordaren Lenin. Ein helt for AKP(m-l)-rørsla, dei som kalla seg AKP(m-l) som står for marxist/leninistane. Så kom Mao der ungkommunistane sprang rundt i gatene og vifta med Maos lille raude bibel. Dei var også svært så glade då Pol Pot kom til makta i Kambodsja og norske ung-kommunist delegasjonar var på vitjing hjå massemordaren. Dei kom attende til Norge og rosa hans interessante eksperiment. Eksperimentet kosta millionar av uskuldige menneske livet på den mest grufulle måten. Kim il Sung var også ei stor stjerne for desse «hjartevarme» ungkommunistane – og er det vel truleg endå? Barnebarnet til den gamle Sung styrer i dag verdas mest perfekte kommuniststat. Men nesten aldri vert det sagt i reportasjar at landet lir under kommuniststyre!

Det eg har nemnt her, og mykje meir, høyrer vi aldri kristiske røyster om frå dykk. Det er fjerna frå kunnskapsformidlinga i skulane. Og dei unge, dei som har vakse opp gjennom dei siste 40 åra er heilt blanke for kunnskapar om denne del av historia. Og nett det har nok også vore planlagd. Det vart aldri teke straffeoppgjer med Pol Pot som etter alle ugjeringane fekk leve i fred dei siste åra han levde. Det skuldast nok at hans ugjerningar var nær knytta til hans beundrarar i Vesten og ikkje minst i Norge. Og deira gloriar må ikkje kome riper i!
 
Alt i alt må eg berre seie at dykkar aksjonar, i samarbeid med den venstrevridde media, festar eg lita tiltru til når det gjeld menneskerettar. Når det gjeld nordmenn og samars menneskerettar så inneber det at vi har rett til å få leve i fred i vårt fedreland utan å verte utsletta og fortrengde av framande folkevandringar. Men her ser vi heller ikkje noko til dykkar forsvar av våre menneskerettar.
 
Når det gjeld Russland så har dette landet og styresmaktene der rett til å lage dei lover som høver deira samfunn like mykje, ja, meir enn kva norske styresmakter tek seg rett til å lage av lover som kneblar og undertrykkjer urfolka i Norge!  Eg kan ikkje sjå kva galt det kan vere i at Russland ikkje vil tillate homosexuell propaganda retta mot born. Hadde verda berre vore tufta på homosexuelt samliv så hadde kloden vore mennesketom. Då hadde heller ikkje Amnesty eksistert. Det hadde kanskje vore like greit!

Clifford 040214

Sendt 4.2.14 til:
«Alle» norske aviser.   


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrekt



Alternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 754 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015