header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

garforsTrodde ikke mine egne øyner da jeg åpnet avisa Nordlys forleden. Der kunne man lese at samtlige sykehus i nord nå skal droppe svin i pølsene, mens pølsemakerne raser over dette nye påfunnet. For nå har Helse Nord lagt ut et anbud på kjøtt til sykehusene som utelukker svin i maten. Og det er Universitetssykehuset Nord-Norge (UNN) som har utformet kravene, der forsyningssjef Eivind Nydal begrunner denne praksis med at det må gjøres fordi sykehuset vil ta større hensyn til alle pasienter. Ja han er ikke snauere enn at han i tillegg til dette mener det gir sykehuset en mulighet til å hente fram og benytte seg av gamle oppskrifter på tradisjonell norsk mat, sier han til avisa Nordlys.

Nei nå får det sannelig være nok av svada og bløff! Alle som følger litt med i samfunnet ser jo hvilke vei dette går. For islamiseringen fortsetter på alle områder, og det går stadig raskere. For vi har ikke glemt hva som skjedde ved Sørlandets Sykehus i Kristiansand der en liten figur av en gris på ei av dørene på barneavdelinga måtte vekk. Og hva skjer ikke ved norske skoler? Der gutter og jenter ikke kan gå i samme klasse, og heller ikke kan ha svømmeundervisning sammen etc. Så hvis ikke begrepet snikislamisering er på sin plass her, hva ellers er dette da? Kanskje Solvik Olsen i Frp kan svare meg på det? Han som avviste det hele som sludder!

Ellers beit jeg meg merke i at dette nye kravet om at svin skal vekk fra kosten kommer fra UNN i Tromsø, som også har utformet kravene til kjøttprodusentene. Det er jo ingen hemmelighet at den profilerte professor i akuttmedisin, Mads Gilbert – også kalt "Gaza-legen" jobber ved dette sykehuset. Så det er vel ikke så rart at halal-kravet kommer akkurat derfra? Kanskje tilfeldig, men ingen røyk uten ild... Er det virkelig meningen at nordmenn skal integreres i en hedensk tradisjon med røtter fra varme ørkenområder? I Norge har svin alltid vært viktig for kostholdet, og det skal det også være i framtida!

Det er åpenbart at denne forsyningssjefen prøver å bløffe oss. For uttrykket «hensyn til alle» er misvisende. De tar slett ikke hensyn til alle. Tvert i mot, de tar fart og rett og slett driter i sin egen befolkning og alt av norske mattradisjoner! Dette har de for så vidt gjort svært lenge nå, i mange tiår for å være mer presis. Og der ikke minst jeg har skreket meg hås om dette i årevis. Så akkurat det som vi nå ser på UNN, det er strengt tatt bare enda en provokasjon i en stadig lengre rekke av stadig større provokasjoner mot det norske folk. Problemet er bare at selv med det norske folks sinnelag har trykkokeren en fysisk begrensning. Dersom trykket blir for høyt blir det veldig fort ganske stygt. At de ansvarlige ikke ser det, og virkelig tror de er ovenpå og har kontroll over sinnet i det norske folk over hva som skjer med Norge, ja det er meg ei stor gåte!

Jo, det burde ringe ei klokke på UNN nå! Og det burde faktisk være helt ulovlig å strekke seg så langt som denne forsyningssjefen nå gjør. For her er det snakk om landsforræderi mot norsk kultur og mattradisjoner! For det er aldeles ikke noe problem å luke ut svinekjøtt, pølser og kjøttkaker til dem som ikke vil ha det. For her vises det virkelig hvor skammelig lite den flerkulturelle innvandringsaktivistlobbyen er. Dette frekke pålegget fra UNN til kjøttprodusentene er helt uakseptabelt i dagens norske samfunn! Og denne såkalte forsyningssjef Eivind Nydal viser seg grunnleggende uskikket til sin jobb. Der han umiddelbart bør få sparken!

En slik åpenbart ryggradsløs person bør ikke inneha en ledende stilling i offentlig forvaltning!

Forbyr svin i maten 270614


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrekt



Alternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 1306 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015