header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

garforsPå Dagsrevyen tirsdag (15/7) fikk vi nok en reportasje om den enorme tilstrømningen av asylsøkere til Norge. De ordinære mottakene er fulle av folk som for lengst burde vært sendt tilbake der de hører hjemme. UDI er omtrent maktesløse, og nå forberedes det kriseløsninger der de må oppjustere sine prognoser, siden tallet på asylsøkere har eksplodert. Nå bygges det brakkeleirer for fullt, og flere vil det bli. Galskapen ser ikke ut til å ha noen ende etter at vestlige land var med å bombe Libya tilbake til steinalderen og fjerne Muhammar Gadaffi, fra makta, han som holdt denne strømmen av asylsøkere til Europa i sjakk. Nå går det en konvoi av båter mellom Libya og Lampedusa med mennesker som er på jakt etter et bedre liv i Vesten. Etter at de er registrert på Lampedusa blir de sendt over til fastlandet, og deretter ekspedert videre nordover. Hvor de nå ender opp i blant annet i Norge.

Ja det er god grunn til å spørre om det ligger en strategi bak dette? Her skal det pøses inn med titalls tusen med asylsøkere, og som det er mulig å få inn på kortest mulig tid. For da vil det snart bli «for sent å snu» denne galskapen. Det ser ut som noen ønsker den samme destruktive retning som en nå ser i Frankrike og Nederland der det meste er ute av kontroll. Er det et slikt samfunn vi vil ha? Og hvorfor? Ja hva vil vi egentlig oppnå med dette? Det er ingen hemmelighet at de fleste asylsøkerne blir aldri sendt tilbake, og Norge forandres nå i rekordfart, der en snart ikke kjenner seg igjen i sitt eget heimland.

Nei, det «flerkulturelle Norge» har absolutt IKKE kommet for å bli! Det finnes nemlig ingen land i verden som er flerkulturelle og som vil overleve! Det er ren fiksjon å tro på at disse menneskene kan bli nordmenn og leve som oss. For flerkultur fungerer ikke! Det fører bare til konflikter, motsetninger, spenninger, fremmedgjøring, rotløshet, hat og rasehets.

Samtidig vil jeg minne om at det har ALDRI vært flertall blant det norske folk eller i Stortinget for å gjøre Norge «flerkulturelt»! Det har aldri stått i noe partiprogram til noen partier! Likevel gjør de dette mot bedre vitende. Det har heller aldri vært på såkalt «høring» slik de ellers er så raske til når helt ubetydelige ting skal gjennomføres. Det har aldri vært utredet eller behandlet i noen slags nedsatt kommisjon. Og Stortinget har ALDRI vedtatt at Norge skal totalt forandres og folket skiftes ut! Noe som likevel gjøres rett framfor våre øyner. Lærte de ingenting den 11/7 2011? Hvorfor blir ikke det norske folk spurt eller informert? Hvor er planen, og hvem er de ansvarlige for at Norge snus opp ned på noen generasjoner? En blir både redd, føler seg maktesløs, motløs og forbannet når en ser hva som har skjedd med dette landet. Ingen vil heller stå fram og fortelle oss hva som foregår bak vår rygg. Jo, de håper det går bra og går seg til, noe det aldri vil gjøre! Men kan de fortelle hvordan og hvorfor? De klarer heller ikke å si hvor mange som skal komme hit før det er nok, og bommen legges ned. Heller kan de ikke si meg hvilke mål de har. Og hvorfor det haster slik med å få inn så mange fremmede i et lite og sårbart land som Norge!

Er det noen som virkelig tør fortelle meg hvordan det vil bli å leve i Norge bare om 40 år med et flertall av muslimer i våre byer og tettsteder? Nei, ingenting skal vel framskrives eller der vi skal få prognosene om et lite trygt og hyggelig sted? Bare en rekke fikse ideer, drømmerier, feilslått ideologi, naiv snillisme og et eksperiment som hverken Norge eller noe annet land har sett i moderne tid. Det er sannelig på tide å si stopp, før dette kommer helt ut av kontroll!

Asyltilstrømning uten ende 160714


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrekt



Alternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 366 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015