header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

{jcomments off}fredrik reinfeldtT.v.: Tidligere statsminister i Sverige, Fredrik Reinfeldt. Foto: Wikimedia Commons.”Demokraturet” i vårt naboland Sverige når stadig nye høyder. Frykten for Sverigedemokraterna og deres økende velgerskare skapte stor panikk i pk-leiren, der Statsminister Løfven ble enig med de andre partiene om å gjøre et statskupp. Dermed kunne de avlyse det annonserte nyvalget som skulle finne sted 22. mars. I kulissene satt ex-statsminister Fredrik Reinfeldt, som var den som virkelig trakk i trådene. Den mannen som også trolig har blitt fullstendig gal, uttalte julaften på TV4,  der han kom med en sjokkerende uttalelse som fikk både meg og andre til å ramle av stolen. Ja, han fortalte oss at Sverige nå tilhører innvandrerne, og IKKE de etniske svensker! Og det er liten grunn til å tro at Statsminister Stefan Løfven er uenig i disse uttalelser. Den som tjener på slike vanvittige uttalelser er selvfølgelig Jimmie Åkesson og Sverigedemokratarna, som nå er blitt det eneste reelle opposisjonspartiet i landet. Nå kan de bare sitte rolig å se på at de øker på meningsmålingene fra dag til dag.

 

For i Sverige forklares slikt som dette kuppet med ekte demokrati, og der de samme hyklerne flyter over av selvrettferdighet.  Nå finnes det ingen misnøyepartier i Riksdagen blir det sagt. Heller ingen i fariseermiljøet, de moralsk høyverdige har noe å bemerke. Ja en kan sannelig lure på om hele den svenske elite med media og politikere i spissen fullstendig har mistet fatningen? For nå er det bare en liten omdreining til på skruen, så står pila på DIKTATUR! ”Decemberøverenskommelsen” kan man sammenligne med ”Fullmaktsloven” som ble vedtatt i den tyske Riksdag i 1933, og som brakte Tyskland et skritt nærmere diktaturet under Adolf Hitler!

 

Nå blir jo Sverigedemokratarne det tredje største partiet i galehuset, eller Riksdagen som det også så pent heter. Det eneste partiet med beina trygt planet på svensk jord med omtrent en million velgere i ryggen. Der de typisk nok blir stemplet med de mest fantasifulle karakteristikker. Ja, der Løfven & Co. er nærmest maniske og brøler ut sin vrede og slår seg på brystet i sinne over ”de onde fascister” som de må dele Riksdagen med. Som alle andre tidligere totalitære i ånden, ser de selvfølgelig ikke hvem som er de egentlige fascister i landet.

I de kommende år så vil nok Sverige henge i en tråd og som blir tynnere og tynnere hva gjelder velferd og demokrati. Dette som nå pågår i svensk politikk og all annen virkelighetsbenektelse vil dessverre forandre Sverige, et land jeg alltid har vært glad i, til det ugjenkjennelige. I den andre enden står Sverigedemokratarne som bare ønsker å redde stumpene av landet, der de skal utestenges i demokratiets navn. Og det, mens vår egen statsminister Erna Solberg her på berget mener det som nå skjer i Sverige, det er veldig bra! Skal man le eller gråte? Men noe Godt Nytt år, det blir det verken i Sverige eller i Norge!

Demokraturet i Sverige 301214

garfors 060914Amund Garfors
Narvik, 14.29.12


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrekt



Alternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 994 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015