header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

{jcomments off}Royal CoA of Norway.svgT.v.: Det kongelige våpen. Foto: Wikimedia Commons.

Jeg har tidligere hørt en del merkelige taler fra Kong Harald, men denne gangen må en vel bare innrømme at hele talen omtrent var en nærmest sammenhengende katastrofe? Gjentatte ganger makter Kongen å tråkke over grensen for sitt apolitiske mandat. Når han står der, i sin "ringe bolig", som oser av luksus, og formaner sitt folk om å slutte opp om et hodeløst, uansvarlig og globalsosialistisk fordelingsprosjekt, da har man sannelig rett til å spørre monarken eller hans hodeløse taleskriver om de ikke eier anstendighet? Snakk om tidenes mest massive politiske korrekte tale. Nei, dette var dårlig! Kongen prøvde desperat å holde en tråd til det seriøse, med både fokus på å stå opp mot mobbing (som selvfølgelig er positivt), videre å lire av seg en selvfølgelighet om at ytringsfriheten er viktig. Men tar man utgangspunkt i kjernen av talen, så var trolig setningen om at «ytringsfriheten er viktig» bare tomme ord. Noe som vi opplever og merker til stadighet, vi som sender leserbrev til avisene!

Dette med å trekke fram denne muslimske jenta Faten som gikk i demonstrasjonstoget mot IS nå i høst, det var jo et totalt bomskudd fra Hans Majestet! At denne jenta blir rost opp i skyene bør vel heller tolkes som naivt, og at det var godt ment? Men jeg må jo få lov til å si at det er litt rart at Kongen på sett og vis velger side i den ustoppelige, meningsløse og groteske konflikten mellom Sunni- og Sjiamuslimer i Syria og Irak. For det er vel liten tvil om at denne Faten er en Sjiaekstremist? Og da vet vi langt på vei at vår egen konge stiller seg bak og går god for sjiamuslimer, og kaller sunniene for terrorister. En vakker dag vil kanskje også Kong Harald oppdage at disse to sektene som ikke tåler hverandre, de leser fra den samme boka som heter Koranen! Og de har også en del andre ting til felles; slavehold, konemishandling, flerkoneri, barnebruder, tvangsekteskap, steining, dødsstraff for frafall fra islam etc.

Vi var tidligere i Norge ett folk og én nasjon, som var grunnlaget og som Norge var bygget på. Men nå ser det svart ut for framtida! For nå skal vi visst gi avkall på det meste, der vi skal gjøre plass til «multikultur» og masseinnvandring? Jeg undres virkelig på hva som foregår i hodene til mennesker som lirer av seg slikt virkelighetsfjernt svada som det Kongen gjorde i sin nyttårstale? Enkeltstående eksempler her og der kan man riktignok forvente, men er det virkelig ingen av kongens rådgivere som ser at Kongen er uten klær?

En konge som opptrer som marionetter og talerør for bestemte politiske strømninger, han eroderer selve fundamentet for monarkiets legitimitet. Hykleriet stiger ikke i anseelse uansett hvor mye eller lite som brukes på å stase det opp!

All respekt for Hans Majestet Kong Harald, men etter denne talen, så sitter jeg igjen med en følelse av at Kongen omgir seg med rådgivere fra ytterste venstre. Ja man kan tolke det som godt ment, men en må jo innrømme at en blir litt redd og satt noe ut når Hans Majestet på sett og vis velger side i den ustoppelige, blodige, meningsløse og groteske konflikten mellom Sunni og Sjia.

Men Kong Harald skal ha tusen takk for å ha valgt side i denne konflikten. For det er greit å vite hvor Kongen står!

Kongens nyttårstale 020115

garfors 060914Amund Garfors
Narvik 1.1.15


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrekt



Alternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 266 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015