header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

{jcomments off}Samme dag som disse voldelige islamistene slo til i redaksjonen til satirebladet Charlie Hebdo i Paris, der 12 av medarbeiderne ble massakrert og flere andre alvorlig skadet, så står en rekke politikere fram og kappes om å vise sin avsky for hva som skjedde i den franske hovedstaden. Ja, det var ikke måte på hvor mye de snakket om ytringsfrihet, ytringsrett og demokrati.   Selv Lars Gule følte avsky! Han som selv ikke har så veldig rent mel i posen.  Og Jonas Gahr Støre, han burde vel også gå litt stille i dørene? De som har tatt seg bryet og lest hans siste bok, de ser jo fort at dette er en mann som taler med mange tunger.  For ytringsfriheten er langt fra så hellig som mange av disse dobbelmoralistene hevder!

Å nei, det offisielle Norge tåler aldeles ikke ytringsfriheten. For der snakkes det mest om ytringsansvaret som man må vise når en forsøker å få noe på trykk.  Eller man ønsker å si noen sannhetens ord.  Kanskje det er blitt slik nå at man først skal kjempe for ytringsfriheten når skribenten dør? Men ikke mens han er i live? Er det kanskje dit vi nå har kommet?
Ja, dette er spørsmål som må stilles både til Jonas Gahr Støre, Lars Gule og den overveldende majoriteten av redaktører, journalister og liberal/sosialistiske kommentatorer i media, ikke minst i NRK og til en rekke politikere som forlengst har sovnet. Disse politikerne bør snarest komme på banen og fortelle oss om de fortsatt vil prioritere jobben på Stortinget til å gi flest mulig antall muslimer adgang og opphold i landet!

Samtidig som jeg vil ha meg frabedt  å bli hånet og latterliggjort for at jeg i flere tiår har advart mot ei utvikling  som vi ser er blitt et rent mareritt. For snart er det Norges tur til å få kjenne denne smerten som Frankrike er blitt tildelt. Terroristene går nå ut og forteller at de skal slå til både i Norge og Danmark. For hvem vet, kanskje er det hjemvendte Syria-terrorister som skal takke for tilliten? De får jo tumle fritt omkring, som om de ikke utgjør noen fare. Ja jeg finner det meget merkelig!

Og PST forteller oss at disse utgjør liten fare siden de har kontroll på de, dvs holder de under oppsyn. Hvorfor blir de ikke fengslet straks de tråkker på norsk jord? Hvor mange ansatte i PST må til for å overvåke hver av dem 24/7/365? Og hva med den dagen det er kommet 150 hjemvendte av den sorten? Hvor mange ansatte trenger man til oppgaven da? I Paris ble 9000 politifolk satt inn for å få kontroll på kun to terrorister! Hva når 100 terrorister slår til på samme tid, og samme dag?  Er det noen som har tenkt på det?

En ting er i alle fall sikkert: Europeiske politikere har selv ansvaret for å ha gitt liv til disse terroristgruppene som nå dukker opp i et hvert land. Og dette er meget farlige mennesker som ikke viser den minste nåde, empati eller hensyn til sine offer. Vi går stygge tider i møte! Og det samtidig som PST-sjefen og vår egen statsminister mener at «Samfunnet har sviktet» – og at vi må alle sammen skamme oss og ta oss sammen!?

Noen ganger føler jeg at ytringsfriheten demonstreres først og fremst når den benyttes til å krenke. Og det mot mennesker som bare gjør sin simple plikt. Ja, som skriver der andre holder kjeft!

Ytringsfrihet og dobbeltmoral 190115

garfors 060914Amund Garfors
Narvik, 09.1.15


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrekt



Alternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 620 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015