header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

immigranterHva er det egentlig vi ser hver eneste dag over hele landet, der fremmede mennesker fra Afrika og andre verdensdeler bare blir flere og flere i hver eneste norsk by eller tettsted? Eller når vi ser 1500-2000 illegale, såkalte immigranter hver eneste dag, som stormer inngangen til Eurotunnelen i Calais? Og under lovløse tilstander, der politi nesten ikke tør gripe inn.  Eller når titusener av afrikanere blir plukket opp fra gamle synkeferdige fiskebåter og gummibåter i Middelhavet hver eneste uke?  Enhver med litt vett og forstand ser jo at dette er en folkevandring som er ute av alle proporsjoner, og som vil sprenge alle rammer og budsjetter i land etter land der disse menneskene tar seg inn.  Og det vi nå ser, er en liten begynnelse, et lite forvarsel på en befolkningseksplosjon som også er helt ute av all kontroll!

I løpet av de neste 8 årene vil verdens befolkning øke med EN HEL MILLIARD mennesker! Dette er 181 ganger mer en Norges nåværende innbyggertall. Den flyktningstrømmen som vi nå ser, det er bare en brøkdel av det som ganske sikkert snart vi oversvømme Europa. Kan da også minne om at bare i Afrika, der fødes det nå 40 millioner nye mennesker i året. Og da er det kanskje på sin plass at jeg minner om hva Algeries president Houari Boumedienne sa, da han sto på talerstolen i FN i 1974, slik at alle de som ikke enda har våknet får seg en liten påminnelse om hva vi har i vente? Og jeg skal sitere den godeste Boumedienne, der jeg gjentar hans klare ord som følger her, og på engelsk:

«One day, millions of men will leave the Southern Hemisphere to go to the Northern Hemisphere. And they will NOT go there as friends. Because they will go there to conquer it. And they will conquer it with their sons. The wombs of our women will give us victory!” Sitat slutt.  Ser vi nå kanskje at det går «troll i ord»?

Her ser vi også at Europa har gravd sin egen grav, der fødselstallene er rekordlave.  Og dette vet disse såkalte immigrantene meget godt, der vi har laget god plass til dem. Mens Afrika eksploderer med mennesker, så holder Europa på å dø sakte ut. Samtidig så er jihadistene og terroristene for lengst på plass hos oss som de ser på som en paralysert og redd fiende,  som de sjøl ikke har den minste redsel for. Og dette skjer mens Europas forsvar består av to generasjoner av pingler, og som aldri har holdt i et våpen. Der vi i tillegg må be Uncle Sam om hjelp. Ei hjelp vi kan se langt etter.

Det vi nå ser utspiller seg midt i et svakt Europa, det er som det verste skrekksenarioet. Ja det virker nærmest uvirkelig og ikke minst er det en ansvarsfraskrivelse fra politikere uten guts.  For i realiteten ligger hele dette kontinentet i krig med islam, der vi også vet at IS bruker denne alvorlige flyktningtragedien i Syria og Irak for alt den er verdt. Ikke bare IS, men også andre terrororganisasjoner som er understøttet, bevæpnet og finansiert av Saudi-Arabia, Qatar, Iran, Emiratene og Bahrein og som nå strømmer inn over Europas grenser. Der effektiv kontroll ikke er mulig å opprettholde. Disse papirløse illegale immigrantene og båtflyktningene som vi daglig ser på TV, de er sterke unge menn i sin beste alder, der de trolig er opplært til terror, erobring og krig den dagen signalet går.  Allerede nå kan det være flere titusener på plass. Ja, som vi ikke vet det minste om.  Snakk om å spille russisk rullett med sin egen befolkning?

Ja, det er god grunn til å undre seg på hvor lenge vi skal la disse udugelige og ansvarsløse politikerne få drive sitt spill, og der denne mennesketrafikken skal få fortsette som om det skulle være en helt normal foreteelse?  En kan sannelig miste nattesøvnen av mindre! Ja, en må jo bare riste på hodet når to land som England og Frankrike blir satt sjakk matt.  Der det ser ut som ingen løsning finnes på dette meget alvorlige problemet. Og som bare vil vokse år for år! Helt til vi har mistet all kontroll og styring. Velkommen til framtidens kaos!

Overbefolkning, krig og terrorisme 100815

garfors 060914Amund Garfors
Narvik, 1.8.15


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrekt



Alternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 506 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015