header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

Artikkelen ble første gang publisert i Norge Er Vårt nr. 1-15. Artikkelen er skribentens egen og ikke nødvendigvis FMIs syn.

Er den nye generalsekretæren i NATO, Jens Stoltenberg en ekstremist?

stoltenberg og albright 1På Twitter 8. februar i år skriver generalsekretæren i NATO, Jens Stoltenberg (Ap) dette om møte med den tidligere amerikanske utenriksminister Madeleine Albright: «An honour to meet a legend in foreign policy.» Oversatt til norsk blir dette at han synes det er en ære å møte en legende i utenrikspolitikken som Madeleine Albright.

Kosovokrigen mot det serbiske folk
I forkant av NATOs krig mot Serbia ble det gjennomført såkalte forhandlinger med serberne i Rambouillet i Frankerike. Forhandlingene førte ikke frem. Det ble fra NATO og OSSE fremsatt krav mot serberne som ingen statsleder ville kunnet godta.
Her uttalte den amerikanske utenriksminister Madeleine Albright ifølge Klassekampen:

«Vi satte med hensikt lista for høyt til at serberne kunne godta det. De trenger litt bombing, og det er hva de kommer til å få.» Dette er altså den legenden i utenrikspolitikken som Jens Stoltenberg synes det er en ære å møte!

Det som deretter skjedde var at NATO, representert ved Kjell Magne Bondevik (prest og statsminister i Norge), Knut Wollebæk, norsk utenriksminister, Englands statsminister Tony Blair, USAs president Bill Clinton (kanskje best husket for sine påståtte sigarleker med Monica Lewinsky?), den nevnte Madeleine Albright, den tyske utenriksminister Joschka Fischer, for å nevne noen av NATO-krigerne, startet sin bombekrig mot Serbia. Det ble bombet natt og dag i 78 døgn med store ødeleggelser, der det fortsatt ligger udetonert radioaktiv ammunisjon utover serbisk område. Etter sin lite ærefulle opptreden mot det vesle kristne serbiske folk, uttalte så Bondevik til Aftenposten den 2. januar 2000 at «Norge må være en fredsnasjon». Samme avis forteller den 9. januar 2000 etter NATOs krig dette: «Alle ikke-albanere er jaget vilt.»

Nå kritiserer Stoltenberg og utenriksminister Børge Brende Russland for at landet gikk inn med militærmakt og tok tilbake Krim. Noe sånt som det russerne har gjort har ikke skjedd i Europa siden 2. verdenskrig, blir vi fortalt. Dette er jo løgn! For det er bare 16 år siden NATOs militæraksjon mot Serbia, noe som forandret Serbias grenser og forærte den serbiske Kosovoprovinsen til de muslimske albanerne. Serberne er kristne! Var det derfor?

Serbias leder, president Slobodan Milosevic, ble senere hentet og sendt til krigsforbryterdomstolen i Haag, der helt andre enn han burde sittet. Milosevic døde under oppholdet ved domstolen etter å ha blitt nektet behandling for sin hjertelidelse. Etter undertegnede sin mening representerer denne krigshistorien en liten ærerik del av Madeleine Albright og hennes medskyldige krigsromantikere sitt virke.

Det kan også nevnes for historiens skyld at det bare var 2 av de 169 representantene på Stortinget som gikk i mot at Norge skulle delta i NATOs skitne krig mot det serbiske folk. De to var Hallgeir Langeland fra SV og Jon Alvheim fra Frp. All ære til de for deres mot. Odd Einar Dørum (V) og Odd Enoksen fra (Sp) ble av Bondevikregjeringen sendt til Kosovo for å hente 6000 kosovoalbanere som skulle fraktes med fly til Norge. Hva slags erfaringer norske myndigheter i ettertid har hatt med disse 6000 pluss etterkommere vites ikke, og vi vil heller aldri få kjennskap til slike ting.

Hans-Wilhelm Steinfeld var reporter for NRK i denne perioden i Kosovo. En kosovoalbaner fortalte Steinfeld at han allerede hadde en bror i Norge og at han selv ønsket å komme hit. Kontakt med utenriksminister Knut Wollebæk ble ordnet i en fei og vips så var mannens ønske innfridd. Den lykkelige kosovoalbaneren sendte da en høylytt takk til Wollebæk og Allah. Forskjellen på de to «redningsmenn» var kanskje ikke så stor.

Hvis noen har korreksjoner til disse to siste avsnittene som stort sett er hentet fra minnet, er de velkomne med sine bidrag. Men undertegnede besitter også et rikholdig dokumentarstoff fra denne tiden.

Jens Stoltenberg sitt «ærefulle» møte med sin legende, Madeleine Albright, kommer i et annet merkelig lys. En kvinnelig journalist spurte Albright om hun syntes det var verdt å drepe en halv million barn i Irak. Den tidligere amerikanske utenriksminister for det Demokratiske partiet svarte da: «Det var jo et vanskelig valg, ja, vi mente det var verd det.»

Se og hør Albright i nyhetsmagasinet «60 minutes» på Youtube: http://goo.gl/00ey2E

«Legenden» Albright 290315

aasenNorvald Aasen
Kvammen, 1.4.15


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrekt



Alternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 2266 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015