header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

immigranterEr det bare undertegnede som har angst og er livredd for denne massive tilstrømningen av aylsøkere/migranter/muslimer/islamister/terrorister/sosialklienter og erobrere (stryk det som ikke passer) og som nå strømmer inn i Europa fra alle kanter? Er dette kanskje bare begynnelsen på et ragnarok og noe som vi ikke lenger kan kontrollere? Når man ser disse hordene som slår og klipper seg gjennom piggtrådgjerder, bruker jernstenger som slagvåpen og kaster stein mot politiet på grensa til Ungarn og Kroatia, da kjenner jeg meg enda mer sikker på at dette IKKE er vanlige flyktninger. Men heller deler av paramilitære grupper, og som sendes inn i Europa for å få på plass det samme kaos her, som hersker over nesten hele Midtøsten.

Eller ligger det andre ting en erobring bak?  Kanskje burde vi snarest ta inn over oss den faktiske årsaken til denne massive okkupasjonen av Europa, og som er overbefolkningen og mangel på resurser? Hvorfor tier våre myndigheter om årsakene?   Hva om man ser på disse menneskenes uansvarlige holdning til befolkningsvekst? For tiden er denne veksten totalt ute av kontroll i alle disse land der disse menneskene kommer fra. Og den vil komme til å være ute av kontroll for alltid! Selv om Europa tar imot millioner av disse, så vil det ikke hjelpe en døyt!

Og hva blir konsekvensene av denne uhåndterbare migrasjonen? Jo, det vil bli et meget høyt konfliktnivå mellom grupper innad i den europeiske befolkningen. Dette ser man nå tydelig både i Tyskland og i Sverige. Og snart kommer det samme til Finland og Norge! Når splittelse og fiendeskap når inn i den enkelte familie, i venneflokken, på arbeidsplassen og på det politiske nivå, da vil omkostningene bli svært merkbare og høye.

Denne tilstrømningen av mennesker MÅ stoppes umiddelbart! Vi ser at den kyniske kriminaliteten bare øker dag for dag, der menneskesmuglere omtrent jobber på skift for å få inn flest mulige til Europa. Vi vet samtidig at det skjuler seg en rekke terrorister sammen med disse menneskene som strømmer inn. Og der Europa vil få terror på dørstokken og som takk for hjelpa!

Nei, vi har ikke noe valg selv om det virker brutalt, så må vi umiddelbart sende disse menneskemassene tilbake! For alternativet er så langt verre for både dem og oss! For når først samfunnsordningene bryter sammen, da vil kaos og krig garantert være det eneste vi sitter igjen med!

Flyktningstrømmen må stoppes 220915

garfors 060914Amund Garfors
Narvik, 18.9.15


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrekt



Alternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 1432 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015