header

Foto over: Wikipedia.orghost pixabay

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

garforsNok en gang har bander av utlendinger gjort hverdagen utrygg for vanlige folk i Oslo. For ved 22-tiden tirsdag kveld ga Oslo sentrum gjenlyd av pistolskudd. Innvandrere med tilknytning til gjengmiljøet skjøt en rekke skudd mot en BMW utafor Oslo Plaza.

Ja jeg er glad jeg har besluttet å avstå fra å besøke den byen. For nå kan det gå på helsa ellet livet løs, dersom en har tenkt seg på en liten tur til hovedstaden. For her har vi for lengst mistet kontrollen!

Men jeg hører at politiet kaller dette for enkelttilfeller. Ja, det blir kanskje litt enklere da? Og ganske virker det litt mer uskyldig? Slik at folk overhodet ikke behøver verken engste seg eller bry seg? Kanskje er det politidirektør Killengreen eller justisminister Storberget som har gitt ordre eller tilnærming om  ”konstruktiv og inkluderende” språkbruk? Og hva disse koselige guttene med flotte biler gjør på fritiden, og hva de sysler med mellom hvert enkelttilfelle, det har vel neppe politiet den fulle oversikt over, eller hva?

Det er vel ikke helt ”norsk” ennå – å skyte vilt med skarpt i folkemengder, midt i sentrum av Oslo? Men det ser sannelig ut som dette også går seg til i berikelsens navn… Vi får bare håpe disse karene trener en del, slik at de blir treffsikre, og plasserer kula der den er ment å treffe. For det er vanskeligere enn man tror å bli treffsikker med pistol. For dette er et farlig våpen, og ikke ment for amatører!

Men det virker som det ikke er så farlig om tilfeldige skulle bli truffet av ei kule. Når en har sagt A så må en også si B. Og i berikelsen navn og på det multikulturelles alter må en vel bare konstatere at vi begynner å bli ganske maktesløse overfor tingenes tilstand i kongeriket?

Ettersom dette oppgjøret ikke var rettet mot etniske nordmenn, så er vi så langt beroliget. Og så er det bare å ta det med ro - til neste engangstilfelle.

Engangstilfelle 080810

Sendt 8.8.10 til:
"Alle" norske aviser. De norske politiske parti. Nasjonale aktivister.

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Klistremerker i Bergen
Mandag 18. november 2019


Aktivisme på Fagernes
Lørdag 21. september 2019


FMI informerte i Sør-Trøndelag
Tirsdag 17. september 2019


FMI på Oppdal
Mandag 16. september 2019


Opplysning i Ålesund
Tirsdag 10. september 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 266 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015