header

Foto over: Wikipedia.orghost pixabay

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

sidsel wold"nrk-journalisten" Sidsel Wold. Foto: Wikimedia Commons.

Det er en kjent sak at norsk rikskringkasting (nrk) bedriver partisk journalistikk og serverer løgnaktige nyheter ut i de norske hjem. Norvald Aasen skriver her om en reportasje i nrk av "journalisten" Sidsel Wold som omtaler de pakistanske turistene som kom til Norge tidlig på 1970-tallet, som arbeidsinnvandrere, noe som er løgn.

Den 30. desember 2018 hadde nrk-journalisten, Sidsel Wold, en reportasje fra Pakistan hvor hun besøkte et område der det kom mange pakistanere til Norge fra for cirka 50 år siden.

Wold forteller at pakistanerne kom til Norge for å jobbe. For oss som husker denne tiden så stemmer ikke hennes framstilling helt med det vi opplevde selv. De ankom som turister, men ville ikke reise tilbake til hjemlandet. Avisene skrev om dette, som det vises til i min vedlagte artikkel. Sidsel Wold kunne også spart seg kraftuttrykket at pakistanerne arbeidet «hardt». Det var nok ikke det inntrykket mange satt igjen med av nordmenn som var ansatte på samme arbeidsplassene der mange pakistanere var å finne. At de kunne bygge seg store og prangende slott og bygninger i hjemlandet skyltes vel ikke alltid stor arbeidsinnsats?

I VG for 3. september 1993 kan vi lese følgende: «Drapstiltalt fikk trygd i Norge. Kjøpte bygg i Pakistan. I over ti år levde den drapstiltalte, narkodømte pakistaneren (41) på trygd i Norge. Han fikk utbetalt opptil 19 000 kroner i måneden.»

Kan også minne om en historie der et pakistansk ektepar dro fra Norge til Pakistan og ble der ett år. Da de kom tilbake hit hadde de et barn som de fikk barnetrygd for. Det var bare det at dette barnet eksisterte kun på papiret og ikke i virkeligheten. Ellers så skal vi ikke så langt tilbake i tiden til det som vi husker som drosjesvindelsakene i Oslo.

Pakistanske «turister» forsøkte for øvrig samme fremgangsmåte i Finnland, men der lyktes de ikke slik de gjorde i Norge. Fra Finnland ble de sendt tilbake til sitt hjemland. Finnland hadde handlekraftige politikere. I Norge satt på denne tiden Odvar Nordli som kommunalminister.

Sidsel Wold sin reportasje burde så absolutt blitt gått i sømmene av det som kalles "faktisk.no", men å feie for egen dør er vel ikke deres oppgave?

Boken, Norge for alle? av cand. philol. Magnhild Ullsvik Hansteen kan fortsatt skaffes.

aasenNorvald Aasen
Askvoll, 5.1.2019

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Klistremerker i Bergen
Mandag 18. november 2019


Aktivisme på Fagernes
Lørdag 21. september 2019


FMI informerte i Sør-Trøndelag
Tirsdag 17. september 2019


FMI på Oppdal
Mandag 16. september 2019


Opplysning i Ålesund
Tirsdag 10. september 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 198 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015