header

Foto over: Wikipedia.orghost pixabay

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

valgkampstart die rechtEuropeisk samarbeid for vårt Europa!

Lørdag 26. januar var FMI invitert av våre kamerater og samarbeidspartnere i partiet «Die Rechte» (Høyre) i Karlsruhe i Tyskland. Alle inviterte gjester fikk høre flere taler og appeller fra Die Rechte og FMI. Etter de første talene var det livemusikk med Fregeos, en glimrende gitarist med frekke og morsomme tekster.

Neste taler var tidligere formann i Die Rechte og nåværende bystyremedlem i Dortmund, Michael Bruck. Temaet hans var hvordan nasjonalister i Dortmund nå kontrollerer en bydel i Dortmund. Kampen har ikke vært enkel og politiprovokasjoner var tidligere på dagsordenen, men ordensmakten har nå innsett at kriminalitet, innbrudd og vandalisme så og si er forsvunnet i denne bydelen, alt takket være den store nasjonalistiske representasjonen. Når vil vi oppleve det i Oslo? Etter kamerat Michaels interessante foredrag var det klart for kveldens høydepunkt, Aria! Med sin «Wunderbare» stemme og funderte innholdsmessige tekster ga hun alle gåsehud.

Som alltid i Tyskland manglet det ikke på informasjonsmateriale, mat og drikke. Den gode og positive stemningen var upåtakelig og FMI ser frem til besøk dette året fra våre partnere fra Tyskland. Dette vil bli interessant for alle FMI aktivister, støttemedlemmer og alle andre nasjonalistiske krefter fra forskjellige organisasjoner og partier. Vi avslutter med nok en link til Aria.

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen mot innvandring, FMI

Bli medlem. Aktivist eller støttemedlem! Hjelp oss i vårt viktige arbeid. Støtt FMI økonomisk via et brev med innhold (anonymt eller ikke), Vipps: 43995 eller Kontonr,: 0530.40.68169. FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N.

Hjelp FMI økonomisk: Vi har ressurser, kunnskap og mot, men ikke økonomi til å ekspandere for å gjennomføre planlagte opplysningskampanjer. Vi vil uansett fortsette kampen innenfor våre rammer og fortsette å formidle det de herskende i regjering, storting og systemmedia ikke vil at dere skal ha kunnskap om: Mot til sannhet!

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Klebemerker i Bergen
Søndag 17. mai 2020


Klistremerker i Bergen
Mandag 18. november 2019


Aktivisme på Fagernes
Lørdag 21. september 2019


FMI informerte i Sør-Trøndelag
Tirsdag 17. september 2019


FMI på Oppdal
Mandag 16. september 2019


Opplysning i Ålesund
Tirsdag 10. september 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 258 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015