header

Foto over: Wikipedia.orgpaaskeliljer 3

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

Følg oss på Twitter: https://twitter.com/FMInnvandring - Støtt oss økonomisk, kontonr: 0530.40.68169 - Vipps: 43995!

pamela mastropietro

Ble organene grillet og spist av den svarte gjerningsmannen?

Flere brutale voldtekter og drap i Europas nasjonalstater gjennomført av de nyankomne er dessverre en ny hverdag og FMI har tidligere informert om denne urovekkende utviklingen, bl.a. i denne artikkelen.

I fjor ble Italienske Pamela Mastropietro (18) brutalt drept, deretter partert og lagt i en koffert som søppel. Gjerningsmannen var en person fra Nigeria som nå må stå til ansvar overfor rettsapparatet i Italia. I rettssaken kommer grusomme detaljer frem.

Den svarte fra Nigeria med det selvmotsigende navnet Innocent Oseghale er en kjent narkotikalanger som drepte og parterte den unge kvinnen. Dette motbydelige drapet utløste voldsomme protester i Italia og var foranledningen til at en stolt italiensk mann skjøt mot kulturfremmede fra Afrika på åpen gate og deretter overga seg til politiet med det Italienske flagget rundt skuldrene. Denne episoden med Italieneren som fyrte løs mot inntrengerne gikk som en løpeild i samtlige systemmedier i Norge og Europa, men drapet og parteringen av den uskyldige unge kvinnen ble ikke nevnt med et eneste ord: Systemmedia lyver, manipulerer og indoktrinerer! Ikke tro et ord! Nå offentliggjør Il Giornale i en rapport over flere sjokkerende detaljer fra denne slaktingen.

Er organene grillet og spist av de kulturfremmede?
Pamela Mastropietro var levende og ved bevissthet når negeren Innocent Oseghale og de medskyldige med macheter slaktet den stakkars unge kvinnen før hun ble partert og lagt i en koffert. Etter et knivhugg i mageregionen var hun fortsatt ved bevissthet og skrek om hjelp. Dette var den utløsende faktoren til at slaktingen begynte før hennes menneskedeler ble plassert i utkanten byen. Hva som er mer enn kvalmende er at de indre organene fra Pamela ikke ble funnet. Ble organene som hjerte, nyrer og lever benyttet til rituelle formål, altså kannibalisme? Det Italienske media-korpsets interesse er formidabel. FMI har til nå ikke funnet en eneste setning om denne sinnsyke handlingen og rettssaken i systemmedia her hjemme, men det forventer vi heller ikke fra ignorantene i de forskjellige anstaltene. Dette passer jo ikke i deres agenda om at innvandring er kulturberikelse.

Det som er positivt er at det har funnet sted et paradigmeskifte i Italia og den offentlige meningen sender et klart budskap til rettsapparatet. I Italia blir fakta presentert og ikke som oss her i Norge hvor vi blir pumpet full av statspropaganda for hvordan vi skal løse problemene med de kulturfremmede og hvorfor vi ikke straffer og repatrierer disse uintegrerbare. Vi trenger nå en politiker med format som Salvini og Orban for å redde det som reddes kan.

Norge er Vårt!

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen mot innvandring, FMI

Bli medlem. Aktivist eller støttemedlem! Hjelp oss i vårt viktige arbeid. Støtt FMI økonomisk via et brev med innhold (anonymt eller ikke), Vipps: 43995 eller Kontonr: 0530.40.68169. FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N.

Hjelp FMI økonomisk: Vi har ressurser, kunnskap og mot, men ikke økonomi til å ekspandere for å gjennomføre planlagte opplysningskampanjer. Vi vil uansett fortsette kampen innenfor våre rammer og fortsette å formidle det de herskende i regjering, storting og systemmedia ikke vil at dere skal ha kunnskap om: Mot til sannhet!

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Aktiviteter

aktivitet

Flygeblad i Aure
Torsdag 9. mai 2019


Flygeblad i Ski
Torsdag 9. mai 2019


FMI i Molde og på Aukra
Onsdag 17. april 2019


FMIs aktivistar besøkte søre Sunnmøre
Tysdag 19. februar 2019


FMI aksjonerte i Gloppen
Søndag 10. februar 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 108 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015