header

Foto over: Wikipedia.orgpaaskeliljer 3

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

immigranterImmigranter å vei til Europa og Norge.

For tiden ser vi en skrekkinngytende og dramatisk økning i vold og trusler ved en rekke steder, og særlig i Oslo. Volden har eksolodert over hele landet, også i Nordland, der Bodø ligger på topp ved byens mange skoler. Ja Norges største intelligenstest blir da følgende spørsmål: Hva har skjedd i samfunnet vårt? Selv om noen fortsatt boltrer seg i sin egen hyklerske selvgodhet, og prøver å unngå å stille spøsmål om hva som skjer med Norge, så kan man ikke lenger spille dum og tro at dette skal gå over av seg sjøl.

For sannheten, selv om den er tung å ta innover seg, så må man likevel bare innrømme at Norge - er i ferd med å bli et kriminalisert forbryter-eldorado, med innvandrere som står for mord, ran, overfall, voldtekter, knivstikking, innbrudd, gateslagsmål, bytikktyveri og økonomiske misligheter. Vi fikk se en liten seanse på TV2, som viste disse meget alvorlige tilstander fra Oslo sist tirsdag på programmet "Åsted Norge" En meget skremmende og tankefull reportasje. Ja som fikk det til å gå kaldt nedover ryggen på meg!

Norge - er i ferd med å bli fullstendig manipulert av korrupte politikere som kritikkløst selger sitt fedreland for sølvpenger, for selv å få et kortvarig opphold i begivenhetens sentrum.

Norge - er i ferd å bli kneblet av en offentlig propagandaindustri, der den ene politiker lyver mer enn den andre, Ja der de er oppblåste og forherliger seg sjøl. Noe vi stadig ser fra Erna Solberg, Gahr Støre, Jan Tore Sanner m.fl, som for lenge siden har sluttet å bry seg om folkets og landets framtid og sikkerhet. Der slike politikere får all den tid de vil hos NRK og TV2, med sin svada og sine fortielser. Tett fulgt opp av presssen som gjerne er mikrofonstativ for å spre denne globalistpropagandaen, der Norge skal viskes ut og sakte men sikkert skal fases vekk som egen nasjon.

I tilegg er Norge - nå i ferd med å miste elementær ytringsfrihe. Et land hvor representanter for lovlige foreninger og politiske partier blir slått ned på åpen gate. Sjøl er jeg for fjerde gang i år, blitt kastet ut av Facebook, bare for at jeg skriver sannheten om dagens svikefulle politikere. Der jeg stenges ute nok en gang for 30 dager. Ei skam i et land som kaller seg for et demokrati!

Norge - ja det er blitt et meget farlig land og som er i ferd med å bli utgangspunktet for internasjonal terrorisme og hvor IS-forbrytere, sakte men sikkert bygger seg opp. For tiden står det en slik terroristleder i retten i Oslo, og må svare på sine stygge ugjerninger. Men han er langt ifra den eneste terrorist som har lurt seg inn under å være asylsøker. Det er langt flere av denne sorten bosatt her i kongeriket! Og med muslimske og anarkistiske grupper som finner god grobunn for sine brutale og samfunnsnedbrytende virksomhet i et godtroende og naivt samfunn som Norge. Og da ser jeg lite håp for framtida til denne nasjonen!

Norge - i ferd med å bli et kriminalisert, såkalt "flerkulturelt" konfliktsamfunn, der det aldeles ikke vil bli særlig festlig å være tilstede. Et framtidig narkotikahelvete som utsletter vår nasjonalstat og gjør tilværelsen ulevelig for folk flest. Ja i Tromsø og Bodø er det nå så galt at barn og unge 12-13 års barn bruker daglig LSD og hasj. Mens myndighetene ser en annen vei. Hvor skal dette ende? Ja hvor er politiet? Her i Narvik, blir jeg fortalt, er det nå like lett å få tak i narkotiske stoffer som å kjøpe seg en kopp kaffe. Men dette leser vi ikke særlig mye om lenger. Og hvorfor?

Det store problemet med pressen (og det bør de snarest ta innover seg), det er at de forsøker fortvilet å fortie sannheten om et samfunn i oppløsning. Ja, alle de negative konsekvenser som innvandringen til Norge har ført med seg, der jeg nå har forsøkt over titalls år, det beste jeg kunne, med å advare mot de tillstander som ingen lenger kan fornekte. Det hjelper ikke å feie tinga under teppet eller la være å kalle en spade for en spade. Trollet vil til slutt sprekke! Og da vil vi se at mine motstanderes sin form for "sannhet" var lite og ingenting verdt!

garfors 060914Amund Garfors
Narvik, 11.4.2019

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Aktiviteter

aktivitet

Flygeblad i Surnadal
Torsdag 30. mai 2019


Aktivisme i Gudbrandsdalen
Mandag 27. mai 2019


Flygeblad i Aure
Torsdag 9. mai 2019


Flygeblad i Ski
Torsdag 9. mai 2019


FMI i Molde og på Aukra
Onsdag 17. april 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 125 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015