header

Foto over: Wikipedia.orghost pixabay

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

terror sri lanka
Bildet: Printscreen nrk.no

Smerte, død og lidelse har rammet helt uskyldige mennesker ved hoteller og kirker i Colombo på Sri Lanka. 310 mennesker er drept og over 500 er kraftig såret. Danmarks rikeste mann som bodde på et av hotellene, han og kona mistet tre av sine døtre. Det er ille nok å miste bare én av sine nærmeste i en slik grusom situasjon. Og hvordan det må oppleves å miste TRE av sine egne barn på denne måten, det lar seg knapt beskrive. Det gjør det selvsagt ikke noe bedre at det var gjort med vilje.

Om det hadde vært en ulykke som ingen kunne lastes for, ville det også vært mer enn ille nok. Men når tre av ens barn blir MYRDET - da må det være langt verre å forholde seg til. Og som er helt hinsides av onde gjerninger!

Men hvor blir det av meningspolitiet? De kaster seg jo alltid over tastaturet slik vi så under terrorangrepet i New Zealand. Men nå er det tyst. Ja, tyst som i grava! Og hva sier disse lederne bl.a. Solberg? Jo de lirer av seg ferdigskrevet svada både hun, Merkel og Juncker. Der Juncker bare bruker ordet "trist" om det hele. Ja, vi vet hvor vi har EU i denne saken, de som skal fylle hele Europa med millioner på millioner av disse som hater oss.

Samtidig hører vi disse svikefulle røstene fra de venstrevridde; muslimenes beste venner, og som kommer med sin vanlige svada: "nei nå må vi ikke generalisere, for dette er mennesker og ikke religion"! Der alt selvfølgelig skal feies under teppet og glemmes. Helt motsatt av da de kunne rette sitt angrep mot "sinte menn på ytterste høyre side".

Ja den som pisser i motvind, de risikerer å bli våt i trynet - og nå er de pissblaute! Og da blir det enda viktigere å tåkelegge, ja dekke over og bortforklare at det var muslimer som sto bak terroren. Så hvor skal dette til slutt ende? Kanskje ikke før dette rammer oss sjøl?

garfors 060914Amund Garfors
Narvik, 29.4.2019

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Klebemerker i Bergen
Søndag 17. mai 2020


Klistremerker i Bergen
Mandag 18. november 2019


Aktivisme på Fagernes
Lørdag 21. september 2019


FMI informerte i Sør-Trøndelag
Tirsdag 17. september 2019


FMI på Oppdal
Mandag 16. september 2019


Opplysning i Ålesund
Tirsdag 10. september 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 236 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015