header

Foto over: Wikipedia.orgsolsnu

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

printscreen sian ski

Printscreen SIAN.no

Undertegnede hadde den opplevelsen å overvære SIANs demonstrasjon på Øvre Torg i Ski lørdag 11. mai 2019. Det var en meget selsom opplevelse. (SIAN: Stopp Islamiseringen Av Norge.)

Da jeg kom hadde de fleste motdemonstrantene snudd ryggen til SIANs talere. Straks etterpå gikk så å si alle motdemonstrantene vekk – bare noen få stod igjen. Dette ble nok gjort for å vise SIAN at det var ingen som ville høre på dem. En av SIANs talere fortalte at mange av de som forlot stedet var lokalpolitikere i Ski.

Men ikke lenge etterpå vendte pøbelen tilbake med skrik og skrål. Alle var utenlandske. Noen jentunger på 7 – 10 år med hijab var også blant tilskuerne – skrikhalsene. Det var ingen grenser for hva disse demonstrantene kunne få seg til å si – hore var et velbrukt ord. Spytting på SIANs folk var regelmessig – det samme var eggkastingen. Politiet lot seg ikke affisere av det. Politiet brydde seg heller ikke om en motorsyklist som stod med «sirenene» på så det gjorde vondt i ørene – til tross for at jeg ba dem gripe inn.

Det var i det hele tatt mange som reagerte på politiets opptreden – de var åpenbart på motdemonstrantenes side. To fra publikum - som så ut som muslimer - konfronterte pøbelen etter at SIAN hadde dratt. Den ene ble slått av den verste rebellen. Han som ble slått fikk en halv time på seg til å forsvinne fra området – men jeg så senere at han ble innbrakt. Den andre ble også tatt til side og fikk også en halv time på seg til å komme seg vekk. Jeg ba om politimannens tjenestenummer – noe han meget motvillig oppga.

Jeg fikk tak i innsatsleder og fortalte han at politiet under hans ledelse gjorde en dårlig jobb – som fjernet de som tok til motmæle mot den aggressive pøbelen – og ikke de aggressive og kampklare innvandrerne. Da fikk jeg selv beskjed om å fjerne meg omgående.

Det er trist at landet er kommet i en situasjon hvor et svakt og feministisk politi ikke klarer å sette en stopper for skrikende, aggressive og kamplystne innvandrergjenger. Er det ikke snart på tide å stille våre politikere og dommere for riksrett? Jfr. Riksrett.no

jonstadOddbjørn Jonstad
Oppegård, 15.5.2019

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme på Fagernes
Lørdag 21. september 2019


FMI informerte i Sør-Trøndelag
Tirsdag 17. september 2019


FMI på Oppdal
Mandag 16. september 2019


Opplysning i Ålesund
Tirsdag 10. september 2019


Aktivitet i Råde kommune
Søndag 25. august 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 92 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015