header

Foto over: Wikipedia.orgsolsnu

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

logo senterpartiet

Wikimedia commons.

Vi mennesker er nok noen rare dyr! Vi nekter å lære av tidligere erfaringer og historie, der vi alltid må gå på trynet gang etter gang før vi innser realitetene.

Nei, de fleste bryr seg ikke om politikk, ikke før det svir på pungen. Når fienden omtrent står inne i landet, og vi står med ryggen mot veggen, da først viser det seg i lokale opprør. Ja opprør som f.eks. "lister mot bomringer" og som vi nå ser brer seg i hele landet. Dette er som å stikke hodet inn i gapet på ei sulten krokodille - mens man forundrer seg over at det er en del veldig skarpe tenner der.

At Ap er blitt et parti for globalistene i Brussel, ja som har slått seg sammen med både Høyre og Frp, der de gir bort det meste av våre verdier, og skriver under på diverse traktater og avtaler som ACER og Marrakesh-avtalen, det er ikke noe nytt. Tja, det er jo litt vanskelig å forstå, så lenge de kaller seg Arbeiderpartiet! For ingen arbeidere tjener på et slikt samrøre, med korrupte europeiske ikke-valgte byråkrater!

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Vi ser nå at dette Brexit-partiet som ledes av hedersmannen Nigel Farage øker stadig i oppslutning, og har passert over 30 %. Og hvorfor? Er det kanskje fordi folket aner at de tre partiene i parlamentet er full av kyniske forrædere? Ja, vi har de samme i Norge, med en konsensus om å krype og logre lydig når EU bjeffer. Så de er i godt selskap!

Men de som tar kaka i disse tider og bruker denne komikeren Trygve Slagsvold Vedum for alt han er verdt, det er Senterpartiet. Og som nå har overtatt rollen som de som skal få tinga på plass. For det ser ut som folk er blitt desperate etter å finne et parti som de kan identifisere seg med. Ja der de melder seg inn og stemmer på landets verste hyklerparti. Historisk sett var vel Sp på nasjonalsosialisenes side, der de sendte mange bondegutter til Østfronten og sloss på Hitlers side. Men denne gangen klarer de å kamuflere sine løgner litt bedre. Nei, en skal ikke lette så mye på Sp-hijaben for å avsløre disse hyklerne. Ja, for de er nemlig medløpere de også, til denne importen av muslimer som de aldri nevner med ett ord.

Og dersom de er imot EØS og EU, hvorfor støttter de da denne veskebæreren Gahr Støre som også var Gros puddel? Hvis de er imot at Norge fremmedgjøres der innvandringen til Norge har vært som en tsunami, ikke minst økonomisk, hvorfor stemte de da sammen med Ap om å ta inn 10 000 syriske NAV-ere, slik som Gahr Støre gjorde med et glis om kjeften?. Og som han fikk både applaus og trampeklapp for!

Dersom folk ikke forstår hvor farlig Sp er, så fortjener de heller ikke noe bedre!

garfors 060914Amund Garfors
Narvik, 21.5.2019

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme på Fagernes
Lørdag 21. september 2019


FMI informerte i Sør-Trøndelag
Tirsdag 17. september 2019


FMI på Oppdal
Mandag 16. september 2019


Opplysning i Ålesund
Tirsdag 10. september 2019


Aktivitet i Råde kommune
Søndag 25. august 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 108 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015