header

Foto over: Wikipedia.orghost pixabay

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

den norske stormen

Systemet vil aldri se oss på knærne!

Vi publiserer her en tekst fra den kjente låtskriveren Lunikoff som flere kjenner som vokalist i det forbudte bandet Landser. Teksten er oversatt fra Tysk og vi har tatt oss friheten til å bytte ut ordet Deutschland med Norge. Link til originalfremførelsen og hvor du kan se de live allerede i sommer finnes i artikkelen.

"Den Norske storm
Vi spiser ikke dritten som dere vil stappe oss fulle av. Vi tror ikke på løgnene deres som dere vil at vi skal tro på. Vi er det Norske svaret på deres røde idioti. Vi er den siste spikeren i deres morkne kiste.

Vi elsker vårt land, men vi hater systemet. Dere vil nok se resultatene av de såkornene vi har plantet og da finnes det ikke noen nåde for vårt hat er alt for stort. Deres demninger vil ødelegges og den Norske stormen bryter løs. Stormen bryter løs!

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Vi er den hvite flekken i deres multikulturelle kaos. Vi er sanden i deres omskoleringsmaskin. Dere kan aldri kjøpe oss, behold kronene deres. Over Norge ler solen, over dere den normale verden.

Ser dere flaggene våre veie, ikke forfalsket, men ekte. Vårt våpen er sannheten og den frykter dere. Deres såkalte frihet er en illusjon akkurat som deres regime som styres ved hjelp av de usynlige kreftene."

Link, Der Deutsche Sturm.

Bandet Lunikoff har kultstatus og det vanvittige kraftfulle sceneshowet kan oppleves live allerede i sommer. Ta kontakt med FMI: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. direkte for detaljer.

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen mot innvandring, FMI

Bidra med opplysningsarbeid sammen med FMI. Medlem eller ikke, vi nordmenn må nå stå sammen og gjennomføre objektive informasjonskampanjer overfor den delen av befolkningen som fortsatt tror på hva våre «folkevalgte» og statspropagandaen formidler. Bestill faktabaserte flyveblader allerede i dag!

Hjelp FMI økonomisk: Vi har ressurser, kunnskap og mot, men ikke økonomi til å ekspandere for å gjennomføre planlagte opplysningskampanjer. Vi vil uansett fortsette kampen innenfor våre rammer og fortsette å formidle det de herskende i regjering, storting og systemmedia ikke vil at dere skal ha kunnskap om: Mot til sannhet! Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Flygeblad i Narvik og Svolvær
Tirsdag 30.6.2020


Lesja ble informert
Søndag 28. juni 2020


Klebemerker i Bergen
Søndag 17. mai 2020


Klistremerker i Bergen
Mandag 18. november 2019


Aktivisme på Fagernes
Lørdag 21. september 2019


FMI informerte i Sør-Trøndelag
Tirsdag 17. september 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 134 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015