header

Foto over: Wikipedia.orghost pixabay

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

Invasjon Spania

Vestlige land bedriver en kvalmende rasisme overfor Afrika.

Vi publiserer nedenfor en video som har skremmende dimensjoner. Dette er ikke folkevandringer, men en ren invasjon. Myndighetene er totalt maktesløse. Nå må folket våkne og kvitte seg med de parlamentariske demokratiske herskerne eller så vil dette snart smelle rundt ørene på oss alle.

Gjennom flere artikler har vi vist til det faktum at når de rasefremmede først har fått en fot på europeisk jord, det være seg i Hellas, Romania, Italia eller Spania reiser de videre til det europeiske landet med de beste velferdsordningene som eksempelvis Norge. Dagens eksempel er fra Spania hvor vi tidligere har påpekt at selv med oppholdstillatelse vil de kulturfremmede reise videre. Denne videoen viser en ikke-kontrollerbar lavine av hovedsakelig unge mannlige negre som marsjerer i retning Norden for å slakte og utnytte sosialordningene som eksisterer i Nord-Europa.

Vesten bedriver rasisme overfor afrikanske land!
Vi bare minner om at befolkningstallet i Afrika vokser med 1 million mennesker. Ikke i året, men hver uke. 1 million flere negre hver uke! Med den naive velkommen-kulturen til godmennesker og folkeforræderne i forskjellige land er vel målet deres å importere hele Afrika for endelig å ødelegge Vestens sivilisasjoner. Gjennom flere tiår har de forsøkt å drive U-hjelp/underutviklingshjelp på dette kontinentet med minimale positive konsekvenser.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Paradoksalt bedriver vestlige lands regjeringer og multinasjonale selskaper ren rasisme overfor afrikanske land ved å kontrollere og utplyndre disse landenes naturrikdommer. Dette er kvalmende rasisme og direkte umoralsk. FMI hevder at naturressurser tilhører befolkningen og det landet hvor de finnes. Vår plikt, såfremt vi er kapable til det, er å hjelpe de i sitt hjemland med kompetanse for at de selv skal bli selvstyrte og ikke importere fødselsoverskuddene til Europa.

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen Mot Innvandring, FMI

Som en folkebevegelse mot innvandring er kjerneområdene vi arbeider med samarbeid med alle nasjonalistiske partier, organisasjoner og enkeltpersoner. Journalistisk opplysningsarbeid med fokus på sannhet og publisere det svært få gjør. Bare slik kan vi opplyse om de antidemokratiske og anti-norske holdingene som det offisielle Norge representerer. Opplysning er en viktig del av en fredelig nasjonalistisk motstand. Det Norske samfunnet kan ikke la seg styre av marionetter i det parlamentariske demokratiet som igjen er styrt av folkefiendtlige fremmede krefter slik som hjemlige kulturmarxister, forskjellige NGOs, EU, NATO og FN. Støtt FMIs opplysningsarbeid og vær med på å samle og styrke den nasjonalistiske motstanden. Norge er Vårt! Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Klistremerker i Bergen
Mandag 18. november 2019


Aktivisme på Fagernes
Lørdag 21. september 2019


FMI informerte i Sør-Trøndelag
Tirsdag 17. september 2019


FMI på Oppdal
Mandag 16. september 2019


Opplysning i Ålesund
Tirsdag 10. september 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 154 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015