header

Foto over: Wikipedia.orghost pixabay

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

jan tore sanner

Bla bla bla og tåkeprat fra integreringsminister Jan Tore Sanner. Foto: Marte Garmann, statsministerens kontor.

For de som fortsatt ikke følger oss på Twitter, gjengir vi her en kort meningsutveksling mellom FMI og kunnskaps- og integreringsminister Jan Tore Sanner 28. august:

FMIs Twittermelding:
«Norsk statsborgerskap skal henge høyt»: Sanner. Nå innføres krav om B1 for å bli plastikknordman, tilsvarer nivået til en norsk 15 åring. 70 % av de ikke-velkomne har kun grunnskole eller lavere og pedagoger sier B1 er for høyt. Stopp innvandringen, send rasefremmede hjem nå!»

Svaret fra Jan Tore:
«For en nedrig kommentar. Vi skjerper kravene og bedrer opplæringen, fordi vi ønsker at flere skal bli del av små og store fellesskap og bli selvhjulpne gjennom jobb.»

Dette politiske tåkepratet besvarte vi på denne måten:
«Vi ønsker ingen integreringsminister som importerer mindre begavede kulturfremmede som er og blir en belastning og ødelegger Norge. Vi ønsker en Repatrieringsminister og en folkedomstol hvor svikere som deg blir dømt av folket.»

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Vi oppfordrer alle lesere om å følge, kommentere og like våre meldinger på vår offisielle Twitterkonto: https://twitter.com/FMInnvandring som vi daglig oppdaterer. FMI er ubehagelig ærlige og vi vet at vi er en torn i øyet på det etablerte regimet.

Vi er kjent med at det eksisterer andre Twitterkontoer som misbruker FMI med falske Twitttermeldinger. Dette fordømmer vi og tar på det skarpeste avstand fra slik kriminalitet.

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen Mot Innvandring, FMI

Som en folkebevegelse mot innvandring er kjerneområdene vi arbeider med samarbeid med alle nasjonalistiske partier, organisasjoner og enkeltpersoner. Journalistisk opplysningsarbeid med fokus på sannhet og publisere det svært få gjør. Bare slik kan vi opplyse om de antidemokratiske og anti-norske holdingene som det offisielle Norge representerer. Opplysning er en viktig del av en fredelig nasjonalistisk motstand. Det Norske samfunnet kan ikke la seg styre av marionetter i det parlamentariske demokratiet som igjen er styrt av folkefiendtlige fremmede krefter slik som hjemlige kulturmarxister, forskjellige NGOs, EU, NATO og FN. Støtt FMIs opplysningsarbeid og vær med på å samle og styrke den nasjonalistiske motstanden. Norge er Vårt! Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Klistremerker i Bergen
Mandag 18. november 2019


Aktivisme på Fagernes
Lørdag 21. september 2019


FMI informerte i Sør-Trøndelag
Tirsdag 17. september 2019


FMI på Oppdal
Mandag 16. september 2019


Opplysning i Ålesund
Tirsdag 10. september 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 92 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015