header

Foto over: Wikipedia.orghost pixabay

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

Donald TrumpPresident Donald Trump sa at verden er delt mellom dem som ønsker selvstyrerett og dem som er opptatt av å kontrollere andre, da han talte til FNs hovedforsamling i september 2019. – Fremtiden tilhører ikke globalister. Fremtiden tilhører patrioter, sa Trump. Fokuset på nasjonalisme og patriotisme og en avvisning av globalismen var den røde tråden i presidentens tale.

Statsminister Erna Solberg, utenriksminister Ine Eriksen Søreide, og Norges FN-ambassadør Mona Juul er på plass i salen under talen. – Vi har en amerikansk president som har en manglende oppfatning av at felles løsninger er bra for alle, sa statsminister Erna Solberg etter Trumps tale.

Det var altså tre kvinner som representerte Norge i FNs hovedforsamling – og den fremste av dem dokumenterte at det er globalismen og ikke nasjonalismen som står i fokus i regjeringen. Dette burde få alvorlige konsekvenser ved det kommende stortingsvalg.

Men den overordnede problemstillingen omfatter den samfunnsskadelige feminismen som brer om seg i landet. Tre av fire ledere i regjerings-partiene er kvinner, stortingspresidenten er kvinne, hatgruppen i politiet består hovedsakelig av kvinner etc. etc. Kanskje dette er noe av årsaken til at demokratiet, ytringsfriheten, rettsvesenet og politikken er kommet i vanry – samt at våre politikere må ha væpnede livvakter i alle sammenhenger. Jeg bare spør – finnes det ikke noen skikkelige, patriotiske mannfolk igjen i landet?

Oddbjørn Jonstad
Oppegård, 26.9.2019

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Klistremerker i Bergen
Mandag 18. november 2019


Aktivisme på Fagernes
Lørdag 21. september 2019


FMI informerte i Sør-Trøndelag
Tirsdag 17. september 2019


FMI på Oppdal
Mandag 16. september 2019


Opplysning i Ålesund
Tirsdag 10. september 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 531 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015