header

Foto over: Wikipedia.orghost pixabay

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

Carl Erik GrimstadCarl-Erik Grimstad. Foto: Wikimedia commons.

Åpent brev til Carl-Erik Grimstad, Venstre, ex SV. Kopi til Slottet ved H.M. Dronningen m.fl.

Tidligere sekretær for Dronningen, også SV-politiker, nå Venstre politiker, Carl Erik Grimstad, sammenligner uttalelser om snikislamisering med det som skjedde i det nasjonalsosialistiske Tyskland i 1930-årene der nasjonalsosialistene holdt jødene ansvarlige for alt som var galt i samfunnet. (Grimstads kronikk i VG.)

Det er utrolig så mange "nazister" du, Carl Erik Grimstad, og dine "godhetens" brigader finner blant oss nordmenn? Har du kanskje glemt å lete i egne rekker og egne miljøer etter disse styggedommene? Jeg skal hjelpe deg litt da jeg trolig er noe eldre enn hva du er, og kanskje har jeg fått med meg noe som du helst vil ha feid under teppet?

Jeg skal gi deg rett i at det ikke foregår noen "snikislamisering", nå har de kommet så langt at de har kunnet slippe katten ut av sekken, for nå er det ren islamisering som foregår både i Norge og i resten av Europa. Kirkens øverste ledere, samt alle offentlige organer, og en rikholdig media, har gitt islams sivile brigader fritt leide. I tråd med "et demokrati som det norske" blir folkets røster ignorert. Og dette "demokratiet" er et av mange ondsinnede prosjekter skapt av 68-er bevegelsen.

Men når du nevner dette med at jøder ble stemplet og forfulgt som de skyldige for alt galt i Nazi-Tyskland, så hadde jo Hitler god hjelp av muslimer, bl.a. fra Stormuftien Amin al-Husseini. Han støttet Hitler på ulik vis. Så her henger ikke din argumentasjon på greip. Eller kanskje du har blitt historieløs etter mange år som sekretær for dronningen på Kongens slott? Kanskje passer ikke fakta inn i ditt ønske om hva folk ikke må se?

Jeg husker deg også som en glødende sosialist og SV-politiker. Da jeg vet at du er sosialist så kan jeg minne deg om at "Det nasjonalsosialistiske tyske arbeiderparti" var en sosialistisk ideologi og politisk bevegelse. Det røde i nazi-flagget representerer sosialismen og både Hitler og Goebbels hyllet sosialismen. Og de var ikke nasjonalister! Da det er umulig for sanne nasjonalister å underlegge seg andre land. Nasjonalisme og imperialisme er forskjellig som ild og vann. Og aksemaktene hadde da som plan å erobre verden – ren imperialisme!

Har du forresten glemt at ditt ex-parti, SV, fikk innvalgt to representanter på Stortinget i 1973? To som var dømt for landssvik under krigen og som hadde tjent nazi-Tysklands okkupasjon av Norge. Endog den som ble hyllet som SV-dronning i ditt parti hadde både tjent tyskerne og på slutten av krigen pleiet Hitlers soldater. Dette mens hennes hjemlands soldater kjempet og døde for sitt fedreland.

Skal jeg gi meg nå, Carl-Erik Grimstad? Nei, ikke helt enda!

Jeg ser noen likheter med vår tids fremferd som kan sammenlignes med det som skjedde under krigen. Den gangen som nå står det mennesker av eget folk frem for å motta og støtte de som inntar landet vårt. Hitlers invasjonshær ble møtt med begeistring av en rekke mennesker som ydet støtte og hjelp til inntrengerne. I dag står det personer og grupper frem med et mål for øye, nemlig å gå den sivile invasjonen til hånde med hjelp og støtte på alle plan. Slik du gjør, så ser altså også jeg, likheter mellom nazi-tiden og dagens Norge!

Så sier du i din støtteerklæring til muslimene at islam er velintegrert i Norge. Islam og muslimer er velintegrert mange steder i verden, ikke minst i Midtøsten og Afrika. Synes du det ser bra ut der de er velintegrert? Finnes det mange kristne igjen der de har fart frem?
Tyder det på velintegrering når muslimske menn marsjerer i Oslos gater og roper "Drep Salman Rusdie"? Tyder det på at de er velintegrert når de møter opp med skrik og bråk for å overdøve et fåtall mennesker som må stå beskyttet av politiet for å kunne få frem sitt budskap om at vi vil ha et kristent og norsk samfunn i Norge, vi vil ikke ha et islamsk samfunn? Dette tåles ikke av dine venner som har kommet hit og som ikke godtar vår grunnlovfestede rett til ytringsfrihet, demokrati og vern om eget land! Blir ikke ditt muslimsk integrerte "Norge" slik vi ser samfunn under islam andre steder i verden? Hva vil skje med kristne grupper om de forsøkte å demonstrere og kreve demokratiske rettigheter i muslimske land? Mønsteret ser vi allerede i Norge og du hevder at islam er velintegrert. Jeg tror ikke du har noen gode ønsker for fremtiden for det folkeferd som har bodd og bygget dette landet gjennom tusener av år?
Men slik kjenner vi sosialismen! Det du kaller velintegrering kaller jeg invasjon og okkupasjon med bifall og støtte fra femtekolonnister i landet vårt.

De som i vår tid blir forfulgt i vårt land, og som får skylden for alt som er galt i Norge og i verden, det er mennesker med nasjonal holdning – nasjonalister! Dette har også skjedd før! Slik blir de med nasjonalfølelse de evige synderne for sosialistene som har rottet seg sammen og som gjennom 50 år har holdt Norge og Europa i et totalitært grep. Den jernskodde hælen er tilbake!

Jeg minner deg også om at for noen år siden var der en stor demonstrasjon i Oslo og der SV-leder Kristin Halvorsen stod smilende og syntes vel tilfreds i mengden av blitzere. Demonstrasjonen var mot Israel, jødenes nasjonalstat, og dermed mot jødene. Jeg minner også om venstresidens krav om boikott av israelske varer! At du nå er i partiet Venstre synes jeg også er passende, det er jo et mønster blant dere venstreekstreme at dere skifter parti når mulighetene er større ved infiltrasjon i andre partier for å kunne dominere og mobbe landets egne!

Hvis noen stjeler f.eks. en sjokolade i en butikk så blir vedkommende tatt og straffet, men når noen oppløser et gammelt folkeferd, det samfunnet dette folket har bygget og folkets hjemland, så går de skyldige straffefri. Synes du, Carl Erik Grimstad dette er en grei rettspraksis i det som dere liker å kalle en rettsstat? Og hva synes din tidligere sjef, H.M. Dronningen, om en slik rettspraksis? 68-erne har gjennom 50 år trengt seg inn gjennom smutthull til samfunnets maktkorridorer, ofte ved hjelp av venner og venners venner. De skolerte seg i en totalitær ideologi – og der har de blitt!

Norvald Aasen
Askvoll, 18.10.2019

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Klebemerker i Bergen
Søndag 17. mai 2020


Klistremerker i Bergen
Mandag 18. november 2019


Aktivisme på Fagernes
Lørdag 21. september 2019


FMI informerte i Sør-Trøndelag
Tirsdag 17. september 2019


FMI på Oppdal
Mandag 16. september 2019


Opplysning i Ålesund
Tirsdag 10. september 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 243 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015