header

Foto over: Wikipedia.orghost pixabay

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

afrika dod

Kulturfremmede overraskelser hver hver eneste dag.

Med den ukontrollerte masseimporten av svarte mennesker fra Afrika følger også deres kultur, og dette møtes som oftest med hoderysting av oss europeere. I Afrikas stepper, jungel og slum er det visstnok normalt å slenge ut døde mennesker i naturen som søppel, iallefall kan vi med forskrekkelse konstaterer at dette skjedde i Europa, nærmere bestemt i Hamburg, Tyskland siste uke.

Når et menneske dør i Norge og Europa er det normalt at de pårørende ringer en lege som bekrefter at vedkommende er død og bekrefter dette skriftlig. Senest dagen etter kommer et begravelsesbyrå og frakter liket til begravelsesbyrået slik at de pårørende kan ta en verdig avskjed. Så ikke med mange ikke-vestlige, for natt til søndag ble en mann vitne til at to menn bar ut en søppelsekk hvor en arm stakk ut og la posen utenfor inngangsdøren. Politiet arresterte to negre fra Nigeria på 55 og 37 år som hadde lagt ut den svarte kvinnen, Felicia O, fra Ghana. Politiet og sykebil ble tilkalt og kunne bekrefte at kvinnen fra Ghana hadde vært død i flere timer. Videre etterforskning viste at det ikke lå noe kriminelt bak dødsfallet og en av negrene ble løslatt, den andre ble arrestert da han oppholdt seg illegalt i Tyskland.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

I følge politietterforskerne er det ikke straffbart å legge et lik på gaten, da det bare klassifiseres som en liten forseelse. Vil multikulti-drømmerne nå protestere mot at de «stakkars afrikanerne» ikke får leve som de er vant til? Vi blir jo daglig indoktrinert at disse fremmede med sin hjertelighet og kultur er en berikelse for oss alle.

Vi konstaterer helt nøkternt at det nye Europa er nå morsomt og aldri kjedelig, for det skjer så mange kulturfremmede overraskelser hver eneste dag.

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen Mot Innvandring, FMI

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Klebemerker i Bergen
Søndag 17. mai 2020


Klistremerker i Bergen
Mandag 18. november 2019


Aktivisme på Fagernes
Lørdag 21. september 2019


FMI informerte i Sør-Trøndelag
Tirsdag 17. september 2019


FMI på Oppdal
Mandag 16. september 2019


Opplysning i Ålesund
Tirsdag 10. september 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 233 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015