header

Foto over: Wikipedia.orghost pixabay

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

afrikansk frekkhet

Hjemme i Afrika er dette megaluksus, så ikke når de invaderer Europa.

Greske myndigheter har evakuert flere tusen kulturfremmede fra den «forferdelige flyktningleiren Moria» på Lesbos til fastlandet. Med bekveme busser ble de fraktet og tilbudt et forlatt kloster ti mil fra Patras som midlertidig bolig. Etter å ha inspisert sin nye bolig var svaret fra negrene fra Afrika at dette ikke var bra nok, dette i følge «Greek Reporters». Enkelte kommentarer var «dette er ikke bra nok, Moria er bedre» og «her er det for trangt og jeg vil tilbake til Moria» sa en neger-kvinne til et kamerateam.

De fleste av de økonomiske opportunistene som inspiserte klosteret har statsborgerskap i Afrikanske land sør for Sahara, men selvsagt også fra fredelige og stabile land som Somalia og Sudan, bare et fåtall var fra Midtøsten.

Denne videoen viser negrene som ankommer klosteret i fine merkeklær, skinnende rene hvite og røde joggesko og deres negative reaksjoner: «Ikke bra, ikke bra».

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Fortsatt finnes det ingen offisiell bekreftelse fra myndigheten hvor de kravstore afrikanerne nå skal innlosjeres, men i følge Greek Reporters ble bussene omdirigert til andre gratis hoteller. Vi håper at dette er 5 stjerners hoteller slik at de får den omsorgen de er vant til fra steppene i Afrika. Forhåpentligvis finnes det greske kvinner i nærheten som de kan voldta og ungdom som de kan rane og selge narkotika til. I mellomtiden anstrenger greske myndigheter seg for å finne nye overnattingsmuligheter for de nye hordene av fremmedkulturelle som velter inn i Hellas. Det viser seg å være en vanskelig oppgave for den hjemlige befolkningen har fått mer enn nok av de fremmede.

Avslutningsvis takker vi for at det nye herrefolket i Europa ikke fikk anledning til å vandalisere et gammelt Europeisk kulturminne. Europa, våkn opp!

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen Mot Innvandring, FMI

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Klebemerker i Bergen
Søndag 17. mai 2020


Klistremerker i Bergen
Mandag 18. november 2019


Aktivisme på Fagernes
Lørdag 21. september 2019


FMI informerte i Sør-Trøndelag
Tirsdag 17. september 2019


FMI på Oppdal
Mandag 16. september 2019


Opplysning i Ålesund
Tirsdag 10. september 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 40 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015