header

Foto over: Wikipedia.orghost pixabay

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

islamisering nederlandMannen i tårnet som skriker Allah Akbar må nå hollenderne venne seg til.

For andre gang ble det forrige fredag skreket ut Allah Akbar i Amsterdams gater. Muslimene i den blå moskeen har fått tillatelse fra den rød-grønne majoriteten om at de nå hver fredag, via høytalere, kan spre erobrings-skriket Allah Akbar. Denne moskeen er dannet og blir driftet av muslim-broderskapet og blir direkte finansiert fra Kuwait.

Imamen Yassin Elforqani gleder seg over beslutningen og sier til den nederlandske avisen «Het Parool»: «Nå blir islam i det offentlige rom mer tydelig og Amsterdams innbyggere må venne seg til dette.» Allerede nå praktiseres kampropet i de nederlandske byene La Haye og Utrecht. Den som fortsatt påstår at ikke Europa langsomt, men sikkert islamiseres kan jo reise til Paris, London, Glasgow, Hamburg eller andre byer på kontinentet hvor middelalder-skrikingen allerede praktiseres i det offentlige rom. Se selv hvordan det ser og høres ut i Amsterdams gater.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Venstre-ekstremistsiden Wikipedia melder at «den blå moskeen er stolt og den er en plass hvor fred og inkludering hersker». Dette står i grell motsetning til følgende setning hos venstresidens digitale leksikon: «Moskeen ble dannet av muslim-broderskapet.» Flere radikale islamister som Ahmed al-Rawi fra England og salafister som Remy Soekirman og Scheich Khalid Yasin er hyppige gjester. Islam-kritikerne i Amsterdam har også startet en petisjon og påpeker at «moskeen er underlagt det kuwaitiske departement for religiøse spørsmål og spesielt medlemmer av muslim-broderskapet».

Disse fakta avskrekker ikke den schizofrene eliten fra rød-grønne venstresiden som ønsker islam velkommen i Amsterdam Nieuw-West.

Nettredaksjonen, Folkebevegelsen Mot Innvandring, FMI

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Flygeblad i Narvik og Svolvær
Tirsdag 30.6.2020


Lesja ble informert
Søndag 28. juni 2020


Klebemerker i Bergen
Søndag 17. mai 2020


Klistremerker i Bergen
Mandag 18. november 2019


Aktivisme på Fagernes
Lørdag 21. september 2019


FMI informerte i Sør-Trøndelag
Tirsdag 17. september 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 275 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015