header

Foto over: Wikipedia.orghost pixabay

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

europol

Når blir denne Europol-rapporten offentliggjort for det norske folk?

En rapport utarbeidet fra Europol rundt temaet terrorisme gir en helt annen beskrivelse av trusselnivået en fantasirapport fra PST (Politiets sikkerhetstjeneste) her i Norge for noen uker siden, der islam og «høyreekstreme» ble likestilt.

Den største faren er islamsk terror, deretter følger venstreekstremisme og AFA (Antifascistisk aksjon). En såkalt «høyre-terrorisme» finnes ikke, dette i følge en rapport som er forsøkt holdt hemmelig. Rapporten fra EU-politiet skulle egentlig vært stemplet Top Secret og kunne bare studeres bak lukkede dører i et eget sikkerhetsrom. Dette gjorde EU-delegat og AfD-politiker (Alternativ for Tyskland) Nicolaus Fest og han har gitt et kort resymé: «Den største faren er islamistisk terror. Den andre store faren er venstreekstremister. I Hellas og Spania har de allerede nådd morderiske nivåer og den ekstreme volden fra AfA blir også klassifisert som en reell fare for bekymring. Både venstreekstremister og AfA – egentlig ingen forskjell – har sympatisører godt plassert i de etablerte politiske partiene over hele Europa.»

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

Den tredje uttalelsen er ikke oppsiktsvekkende, og vi siterer videre den folkevalgte EU-delegaten, Fest: «En fare fra høyresiden er ikke-eksisterende! Det som blir karakterisert som ‘Høyre-terrorisme’ er aksjoner utført av forvirrede enkeltpersoner.»

Vi konkluderer som Europol:

  1. PST konstruerer et falskt trusselbilde av nasjonalister, og er blinde på det venstre øyet.
  2. Det konstruktive ikke-voldelige nasjonalistiske metapolitiske opposisjonsarbeidet bærer frukter.

Men et spørsmål har vi til de styrende og systemmedia: Hvorfor blir ikke denne Europol-rapporten offentliggjort for det norske folk?

Nettredaksjonen, FMI – Folkebevegelsen Mot Innvandring

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Klistremerker i Bergen
Mandag 18. november 2019


Aktivisme på Fagernes
Lørdag 21. september 2019


FMI informerte i Sør-Trøndelag
Tirsdag 17. september 2019


FMI på Oppdal
Mandag 16. september 2019


Opplysning i Ålesund
Tirsdag 10. september 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 115 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015