header

Foto over: Wikipedia.orghost pixabay

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

George Orwell c. 1940 wikimedia commonsGeorg Orwell. Bilde: Wikimedia commons.

En skal jo være ganske sløv, gå i søvne og være fullstendig neddopet på narkotiske midler for ikke å se at den tiden vi nå lever i, ja den virkeligheten vi omgir oss med, den skremmer meg – og minner meg mer og mer på hva Georg Orwell skreiv om i sine romaner, ikke minst i bøkene der han fremhevet et kommende diktatur som vi kan lese om i"1984" og i "Animal Farm" – der han advarte innstendig mot den skremmende utvikling i dagens Europa.

Det kan nå i "ellevte" time være verdt å bringe Orwells tydelige ord fram, der disse ord trolig må være beregnet på den tid vi nå lever i, og jeg siterer: I en tid da bedraget er altomfattende, da er det blitt en revolusjonær handling å fortelle sannheten", sitat slutt. Men det skremmende og som ikke er til å tro, det er at vi som forsøker å komme til ordet i landets aviser, dette såkalte MSM, vi blir utestengt og er ikke velkommen med våre advarsler. Og slik begynner alltid et diktatur, der vi til slutt havner på glattcelle eller i en fangeleir. For hva dette landet nå trenger mer enn noen gang, det er folk som tør kalle en spade for en spade. Ellers kan dette gå riktig galt.

FMI drives av ren idealisme, uten statlig økonomisk støtte! Støtt FMI økonomisk: Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

For hvordan oppstår et diktatur? Jo, det begynner med å ødelegge friheten, noe vi til gangs har erfart med denne virus covid-19, og som er blitt spredd med god vilje over hele verden. I tillegg kan folket splittes ved at en mengde fremmede blir importert, mot folkets vilje. På den måten ødelegges språket, en avvikler sannheten, snur opp ned på historien, fornekter naturen, sprer hat og gjør alt man kan for å få et nytt samfunn på plass, noe vår svikefulle statsminister Erna Solberg går i spissen for.

De som har fulgt med lenge, slik undertegnede har gjort, de vet at jeg i flere tiår har brukt all min tid på å advare om at denne såkalte multikulturalismen og globalismen, blandet godt sammen med liberalisme, og som dypest sett er totalitære ideologier. Det onde og det totalitære har alltid lagt der under overflata. Og nå prøver de ikke engang å skjule det, for det ligger imidlertid helt åpent. Hele den vestlige verden er på full fart inn i en meget farlig og et totalitært mørke. Og det skremmer både vettet og vannet av meg, når jeg ser hvor raskt det nå går den gale veien.

Medlemskap i FMI kr 300,-. Abonnement Norge Er Vårt kr 120,-. Kontonr.: 0530.40.68169.

Ja, det har akselerert kraftig de siste 20 år, og ser man tilbake i historien, så har det alltid vært sånn at ting lurer under en tilsynelatende sivilisert overflate. Men plutselig, så skjer det noe, oftest en bagatell i den store sammenhengen, og så tar det av med lynets hastighet, der folk flest blir tatt på senga og ikke forstår bæra.

For det blir ganske totalitært, når man må offentlig bekjenne sin støtte til politikken. Det autoritære, det skremmer ofte folk til underdanighet, og det at Høyre nå vil ha dette "pride-flagget" på offentlige bygg, det viser bare at Høyre krever ideologien til disse folkene skal være som en offisiell trosbekjennelse, noe som er totalitært og tres nedover hodet på oss alle. Men selvfølgelig prøver de å bløffe at dette bare er for de "rette" folka, slik som det også var i kommunistdiktaturene.

Og på toppen av kransekaka, der henger FNs AGENDA 2030 - og "One World Government" eller NWO, the new world order. Og der alle kriser heretter vil bli brukt maksimalt for hva de er verdt. Akkurat nå leker de med covid-19 og fryder seg stort om hvor lettskremte folk er, samt at de bytter lett ut friheten sin mot sikkerhet.

Det er allerede sterke indisier for at FN er i ferd med å bli en slags "global stat", som krever mer og mer lydighet fra sine medlemsstater, samtidig som FN i stadig større grad blir styrt av røverstater, diktatur og islamske krefter, som nå har fått full kontroll og flertall, der de samarbeider tett. Dette samarbeidet dreier seg ikke minst om å få overført mest mulig av Europas penger og verdier i form av bistand og klimagjeld. Og i tillegg også få fri tilgang for alle verdens borgere til Europa. Forstår folk nå hvorfor det var så veldig viktig å få denne milliardæren Nicolai Tangen som sjef for oljefondet? Eller må også det inn med teskje?

Ja i et land som Norge, med de mest naive nisser og godhetsposører som lar seg lede av denne dama fra Bergen, og som ikke tør åpne kjeften om muslimenes herjinger i dette landet, to helger på rad, og som er livredd å støte disse muslimene som styrer FN, der er vi nordmenn nå er blitt som barna i "Rottefangeren fra Hameln" der ser det ut som håpet minker dag for dag. Og der vårt eneste håp er at nordmenn flest våkner fra sin tunge søvn, når Sverige snart bryter sammen, der Forsvaret må ta over en udugelig regjering, og samtidig settes inn på slagmarken, når "borgerkrigen" er et faktum i vårt naboland!

Til slutt må jeg få lov til å komme med nok et sitat fra den godeste Orwell, og nå på hans eget språk: "If liberty means anything at all, it means the right to tell people what they do not want to hear"!

Amund Garfors
Narvik, 2.9.2020

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020


Informasjon i Søgne
Mandag 17. august 2020


Informasjon på Orkanger
Onsdag 5. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 128 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015