header

Foto over: Wikipedia.orghost pixabay

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

vaksinasjonspass pixabay com

Vaksinasjonspass det neste for å reise? Bilde: Pixabay.com

Den som tror at det elitene planlegger er konspirasjonsteorier må se til å våkne, og innse at det er blodig alvor. Vi vinner kampen mot koronaviruset, men noen planlegger et "great reset" etter og vil ikke gå tilbake til det normale. Storbritannias prins Charles og World Economic Forums (WEF) Klaus Schwab har avdekket sin ambisiøse plan om et likestilt, kontantløst, integrert og bærekraftig globalt samfunn.

WEF har erkjent at utstedelse av immunitetspass eller vaksinesertifikater kan bli kontroversielt, men mange regjeringer er hektet på den ideen. Uten dette sertifikatet kan du bli nektet adgang til offentlig transport, sportsarenaer og mye annet. Og vaksinejournalen er bare en del av identiteten din som «great reset» vil ha tilgang til. Registrering av verdens befolkning er et mål som deles av FN og WEF, uten den digitale identiteten kan du bli nektet tilgang til nesten alt.

Det snakkes om likeverd, rettferdig økonomi, men vi vil få tilbake middelalderens føydalisme. De aller rikeste har økt sin formue med anslagsvis 40 % i 2020. Nedstengingen fortsetter i 2021 og det passer bra for WEF sine planer som går ut på at innen 2030 så vil den gjennomsnittlige personen eie ingenting og være lykkelig!

Klima-maset vil fortsette. Ifølge WEF vil klimaendringer fortrenge en milliard mennesker og da må vi gjøre en bedre jobb med å ta imot og integrere flyktninger.

Olav Sæther
Kristiansund, 6.1.2021

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020


Informasjon i Søgne
Mandag 17. august 2020


Informasjon på Orkanger
Onsdag 5. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrekt



Alternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 117 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015