header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

Ja det er mange vel mange bevis på at Norge nå ser ut til å ha sett sine beste dager?

Man ser tydelig denne menneskeforakten, mot etniske nordmenn som kommer mer og mer til syne. Det er helt andre folkegrupper som nå skal prioriteres, og der folkeforflyttingen går sin vante gang, tros Kina-virus, pandemi, nedstengte arbeidsplasser og en arbeidsledighet som ikke har vært så høyere siden 2. verdenskrig.

Dette går nå utover både pensjonister, uføre - og andre som sliter for å få endene til å møtes. Og der de må kutte i det ene og det andre. Nei, da tenker jeg ikke på sydenferier, men f.eks. tannlegebesøk, legebesøk, fysikalsk behandling eller kanskje bare en kopp kaffe sammen med en kompis på en kafé.

Så kan jeg nevne at som sjømannspensjonist, da har man ikke all verdens råd. For da jeg besøkte min tannlege forleden, ble jeg forespeilet 50-80.000 kr i utgifter for behandling og for ei tannbru, pluss et par tenner på stift. Noe som asylsøkere og flyktninger får gratis! Og der en somalisk storfamilie med dårlig tannhelse, kan forvente at det offentlige dekker flere hundretusen kroner i tannlegeutgifter.

Ja om disse politikerne bare kunne forstå hvordan mange i Norge lever, der disse slår på stortromma og skal være de mest generøse i verden, pøser ut milliarder av våre skattepenger og fra et oljefond som må tappes jo flere av disse «berikerne» som hentes inn fra Moria-leiren og andre leirer rundt omkring i verden. Og det til mennesker som ikke engang føler den minste smule av takknemlighet - men hyler opp om "krav og rettigheter" fra første dag om andres penger.

Og er vi skikkelig heldig, så vil disse ubudne gjestene som sitter med det norske passet i hånden, disse som vi aldri vil få ut, fortelle oss, at vi "krenker dem" ved å leve som vi gjør. Eller der de vil kreve sin kultur inn i vårt tidligere gode og trygge land, ja til å bli et islamsk kalifat. Og godt hjulpet på plass av våre lettsindige, snillistiske og ansvarsløse politikere?

Men, det som burde vært en selvfølge uansett, og før denne velvillighet om å hjelpe helt fremmede folk utenfra, der vi heller ikke kjenner deres hensikt med å komme hit, det er først og fremst at vi sørger for at mennesker i Norge, våre egne landsmenn og -kvinner, som er født her, og aldri har hatt noe annet land, faktisk kan leve et godt liv i eget land. Og ikke i fattigdom i verdens rikeste land!

Hvem husker vel ikke da finansminister Jan Tore Sanner, denne sleipe og sjofle Høyremannen, en globalist av verste sort, ja da denne sjarlatanen i fjor en gang, uttalte noe jeg reagerte kraftig på. Noe som kunne tolkes som om han mente at de høye pensjonistutbetalingene, de TRUET den norske velferdsstaten? Men frekk og lite intelligent som han er, så forsto han ikke at vi har gjennomskuet hans lite hyggelige budskap; at det ikke er pensjonistene som egentlig er trusselen mot velferdsstaten, men heller de hundretusenvis av importerte sosialklienter fra hele verden!

Og som er vår trussel og som kan bli landets undergang, om dette ikke snarest blir satt en stopper for. Men både Sanner og Solberg og resten av disse koryfeene, de nekter nemlig å innse fakta. For ikke å snakke om dette uhyggelige voldsregnskapet som følger i kjølvannet av åpne grenser og fri flyt av kriminalitet og ondskap. For alle vet jo at politi, rettsapparat og fengsel koster enormt mye penger.

Dersom vi skal redde Norge, både landet og velferdsstaten så må folk snarest innse at vi kan ikke lenger la oss styre av disse «stortingspartiene» som kjører oss rett utfor stupet. Så langt har to nasjonalkonservative partier meldt seg på i forandringens tjeneste. Demokratene er et rent nasjonalt konservativt parti som setter Norge og nordmenn først. Det andre partiet er PDK som vil ta vare på vår kristne tro og vår norske kultursfære. Noe som globalistene nå planlegger å knuse. Dette valget til høsten blir et være eller ikke være for denne nasjonen. Og derfor gjelder dette liv eller død for vår framtid. Valget er ditt!

Amund Garfors
Stortingskandidat for Demokratene i Nordland
Narvik, 21.6.2021

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020


Informasjon i Søgne
Mandag 17. august 2020


Informasjon på Orkanger
Onsdag 5. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 117 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015